Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Pontot raboltak Iváncsikék a Telekomtól

2017. december 5. 18:55
Az Iváncsik Tamás vezette SZESE-ETO Győr 28-28-as döntetlenre tudta menteni vasárnapi mérkőzését a Telekom Veszprém U20 otthonában.

Tíz napon belül harmadik mérkőzésére készült a Gulyás István–Tombor Csaba edzőpáros vezette Telekom Veszprém U20-as legénysége. A mieink pécsi győzelemmel, s balatonboglári vereséggel hangoltak a vasárnapi találkozóra, melyen az élmezőnyből érkező SZESE-ETO Győr csapatát fogadták. A Tüzér utcai sportcsarnok közönsége egy régi kedvencet is viszontláthatott: Iváncsik Tamás ellenfélként tért vissza korábbi sikerei helyszínére.

Archív fotóArchív fotó

Remek védekezőmunkával nyitotta a mérkőzést a házigazda „kis Telekom”, olyannyira, hogy az első vendég találatra a hetedik percig kellett várni (4-1). Ezután kétszer is „felborult a pálya”, előbb Iváncsikék rukkoltak elő egy null-hetes szériával (13. perc: 4-8), majd a hazaiak pakoltak zsinórban hét labdát a hálóba (23. perc: 11-8). A játékrész hajráját öt-ötre hozták le a felek, ami azt jelentette, hogy a veszprémi fiatalok vonulhattak háromgólos előnnyel a szünetre (16-13).

A második félidő kiegyenlített játékkal folytatódott (39. perc: 20-17), majd a fizikálisan erősebbnek bizonyuló Rába-partiak szépen, lassan ledolgozták hátrányukat. Kilenc perccel a vége előtt (24-24) meccsnullról folytatták a felek. Borzas duplázott és Bábosos is betalált, miközben hátul jól zárt a védelem, ismét el tudtak lépni a veszprémi fiatalok (56. perc: 27-24). A végjáték azonban a tabella második helyén álló vendégek számára alakult jobban, akik Szabó utolsó perces góljával pontot tudtak menteni (28-28).

Férfi kézilabda NB I/B Nyugati-csoport, 11. forduló:
Telekom Veszprém U20–ETO-SZESE Győr 28-28 (16-13)
Veszprém, Tüzér utcai sportcsarnok 200 néző. Vezette: Bátori, Szécsi.
Veszprém: Nagy B. 1, Gödör (kapusok), Szakály 6, Dávid 5, Borzas 3, Bábos, Kristóf, Süle, Ubornyák 2-2, Molnár 2 (2), Vass 1 (1), Ernei, Kovács L. 1-1, Dörnyei, Hanák, Somogyvári. Edzők: Gulyás István–Tombor Csaba.
Győr: Nahaj, Pulai (kapusok) Iváncsik 8, Szabó 7, Paár 4, Kovácsovics 3, Goór, Bella 2-2, Schneider, Sokoray 1-1, Pordán, Győri-Dani, Gyűrű, Farkas B., Karajz, Papp. Vezetőedző: Deáki István.
Kiállítások: 4, ill. 4 perc.
Hétméteresek: 5/3, ill. 7/5.

Zatkalik Dániel
Események
Sorozat
férfi kézilabda NB II Nyugati csoport, 2019/2020
Hazai
Budai Farkasok
Vendég
Telekom Veszprém U21
Időpont
2020. február 29. 18:00
Helyszín
Budaörs, Városi Sportcsarnok
Eredmény
21-28
részletek
Sorozat
férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoport, 2019/2020
Hazai
Telekom Veszprém U21
Vendég
Pécs
Időpont
2020. március 6. 19:30
Helyszín
Veszprém, DEVM Sportcsarnok
Eredmény
34-27
részletek
Sorozat
férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoport, 2019/2020
Hazai
Szigetszentmiklós
Vendég
Telekom Veszprém U21
Időpont
2020. március 11. 19:30
Helyszín
Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok
Eredmény
28-26
részletek
további cikkek
Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott A magyar férfi kézilabda-válogatott ugyanazzal a kerettel szerepel májusban a Litvánia elleni világbajnoki selejtezőn, amellyel márciusban Tatabányán kijutott a párizsi olimpiára. ma 20:03 Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Telekom Veszprém Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Momir Ilics, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint egy labda dönthet a dán Aalborg HB elleni párharcban, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. ma 19:53 Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok A török válogatott ellen lép pályára először a társházigazda magyar női kézilabda-válogatott a november-decemberi Európa-bajnokságon. ma 14:59 Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! Telekom Veszprém Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! A Telekom Veszprém csütörtökön este (18.45) a dán Aalborgot látja vendégül a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. Az idény eddigi legfontosabb, sorsdöntő derbijét megelőzően Ligetvári Patrik a vehir.hu kérdésére azt nyilatkozta, a higgadtság lehet a siker kulcsa. ma 12:50

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.