Vb-labda a megyei csapatoknak

  • labdarúgás
  • 2017.11.30
  • 19:55
Tizenhárom millió forint értékű támogatást adott át csütörtök este a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága a megyei labdarúgókluboknak.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Veszprém Megyei Igazgatósága mintegy tizenhárom millió forintos pályázati forrással gazdagította a megyei labdarúgóéletet. Nemrégiben az egyesületek informatikai rendszerét fejlesztette az MLSZ megyei szervezete. Ezúttal pedig a futball első számú kellékével, focilabdákkal segítették a 109 pályázó labdarúgóklub működését – hangzott el a Megyeházán rendezett átadó ünnepélyen Csík Ferenctől, a megyei igazgatóság első emberétől.

Csík Ferenc

Dr. Kovács Zoltán államtitkár is részt vett az eseményen. Mint mondta, az általa képviselt miniszterelnökség olyan sportbarát politikát folytat, melynek az a célja, hogy mindenki számára megteremtse a sportolás lehetőségét. – Legtöbbször csak a stadionépítésekről esik szó, miközben olyan tornatermeket, tanuszodákat és sportpályákat építettünk fel a közelmúltban, amelyek a legtöbb fiatal sportolási lehetőségéhez hozzájárulnak – húzta alá dr. Kovács Zoltán kiemelve, hogy a ma átadott játékszerek elsősorban a tömegsportot támogatják.

Kovács Zoltán

Császár László, az MLSZ Veszprém megyei igazgatóságának társadalmi elnökségének képviseletében a TAO-korszak infrastrukturális eredményeit méltatta, s a következő évek sportágfejlesztési lehetőségeiről is beszélt. Ezt követően került sor a labdák kiosztására, az összegyűlt egyesületek képviselői tíz-tíz játékszert vihetek haza.

Elsőként Máté István, a Borsosgyőri Ifjúsági SE képviselője vehette át Kovács Zoltántól a jövő évi labdarúgó-világbajnokság hivatalos mérkőzéslabdájának legmagasabb színvonalú replikáit

Tabella
Férfi labdarúgás, NB III Nyugati csoport, 2017/18
1. Kaposvári Rákóczi FC 70
2. FC Ajka 64
3. Érdi VSE 57
4. Puskás Akadémia FC II. 53
5. III. Ker. TVE 50
6. Tarr Andráshida SC 48
7. Pápai Perutz FC 46
8. BKV Előre 45
9. Csepel FC 42
10. Videoton FC II. 39
11. Dunaharaszti MTK 33
12. Pénzügyőr SE 29
13. THSE-Szabadkikötő 27
14. Csornai SE 26
15. Gyirmót FC Győr II. 23
16. VLS Veszprém 22
utolsó módosítás 2018. június 03. 22:53
tovább »