Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

A megyei kézilabda-bajnokságok legjobbjait díjazták

2017. november 13. 20:05
A Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség – hagyományteremtő céllal – hétfőn este adta át a hónap legjobb játékosainak járó elismerést.

A hagyományteremtő akció részleteit hétfőn este a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség elnöke, dr. Soós Kálmán ismertette a sajtó képviselőivel. A megyei szövetség első embere megjegyezte: Veszprém megye nemcsak a világhírű férfi kézilabdacsapat sikereinek köszönheti, hogy a sportág fellegvárként emlegetik, hanem az itt folyó kiváló utánpótlásmunka és aktív amatőr kézilabda élet elismerése is ez a jelző. – A jövőben ennek az amatőr vonalnak a képviselőit szeretnénk díjazni minden hónapban. A Mikrohungária Sport Kft. támogatásával létrehozott kezdeményezéssel kívánjuk elismerni és ösztönözni a megyei bajnokságokban résztvevő játékosainkat – húzta alá Soós Kálmán.

Dr. Soós KálmánDr. Soós Kálmán

A hónap legjobb játékosainak járó díjakat a bajnokságokban résztvevő edzők szavazatai alapján ítélik oda. A sportszereket forgalmazó cég további elkötelezettséget is vállalt a megyei kézilabda mellett: a férfi és női vonal résztvevő csapatai három kézilabda mellett, egy-egy labdatartó zsákkal gazdagodtak nemrégiben – hangzott el a sajtótájékoztatón.

Dr. Soós Kálmán, Fábián Balázs, Pékné Deák Brigitta, Tóbiás Richárd, Fürjes DénesDr. Soós Kálmán, Fábián Balázs, Pékné Deák Brigitta, Tóbiás Richárd, Fürjes Dénes

A megyei bajnokságok szeptember végén rajtoltak, ezért az első díjat szeptember és október havi teljesítmények összevonása alapján ítélték oda. A hölgyeknél Pékné Deák Brigittát, az Ősi irányítóját látták a legjobbnak, a férfiaknál pedig az Ajka II átlövője, Fábián Balázs zsebelte be a címet.

Zatkalik Dániel
Szalai Csaba

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.