Országos ezüstérem versenytáncban

  • egyéb
  • 2017.11.01
  • 12:50
A veszprémi KID Rock and Roll SE párosa, Ender Tamás és Csomai Bettina kiváló kűrrel ezüstérmet szerzett a Szigetszentmiklóson rendezett viadalon.

Október 28-29-én országos versenyt rendeztek Szigetszentmiklóson, amelyre a KID Rock and Roll SE tíz formációja és négy párosa kvalifikálta magát. – Hihetetlen boldogság és büszkeség, hogy felnőtt „C” kategóriában Ender Tamás és Csomai Bettina kiváló kűrrel ezüstérmet szerzett, ráadásul a páros az országos ranglistán a második helyen áll – fogalmazott Putics-Bondor Virág, az egyesület vezetője.

 Ender Tamás és Csomai Bettina párosa (a kép bal oldalán) országos ezüstérmet szerzett

Felnőtt kisformációs kategóriában a Csinizsaruk döntőbe táncolta magát, melynek rendkívül kemény mezőnyben az 5. helyet szerezte meg. Felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában a Prodigy Project a döntőben 6. helyezést ért el. A junior nagyformációk között a Rocker Ladies, a felnőtt nemzetközi nagyformációknál a Baby Dolls is egyaránt a 7. helyen zárt a fináléban. Junior páros kategóriában Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia épphogy lemaradva a döntőről a 8. helyet szerezte meg.

Felnőtt „B” kategóriában Sevinger Dávid és Gönczöl Regina fantasztikus teljesítménnyel a 8. helyen végzett. A Ghostbusters junior kisformáció a 9. helyen zárta a viadalt. Serdülő nagyformációs kategóriában a Venga Girls a 9., a Grúsokk formációk pedig a 11. helyen zárt.

A Rock-It! serdülő kisformáció 13. lett, a Heroes kisformációnk pedig első országos megmérettetésén a 14. helyen zárt. A Tinistyle kisformáció nagyot küzdve a 14. helyen végzett.

A legnépesebb, rekordszámú indulót felvonultató serdülő páros mezőnyben Schaffer Márk és Balogh Réka összesítésben a 23. helyen zárt.

A táncosokat Horváth Zsófia Ibolya, Sváb Orsolya, Putics-Bondor Virág, Putics Bence és Stieber Csaba edzők készítették fel.