Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

Tanár-diák focimeccsel debütált a Dózsa új sportpályája

2017. október 17. 17:13
Kedd délután kosár- és hetesdobó versenyekkel, valamint tanár-diák focimeccsel ünnepelték új sportpályájukat a dózsások.

A nyári szünetben több mint 30 millió forintos önkormányzati forrásból kapott sportpályát a veszprémi Dózsa György általános iskola. Ezt ünnepelte kedd délután az intézmény, amelyben egy elavult betonos pályát cseréltek a kor kívánalmainak megfelelő kézilabda és kosárlabda sportágakra egyaránt alkalmas létesítményre.

A dózsások sportdélutánját Sándor Júlia jazzbalett bemutatója nyitotta, majd Lengyel Károly iskolaigazgató köszöntötte a diákságot, aki kiemelte: az eddig eltelt egy hónapos használat bebizonyította, jó helyre került a fejlesztés. – A diákok kedvelik és vigyáznak a sportpályára – tette hozzá.

Lengyel KárolyLengyel Károly

Némedi Lajos alpolgármester köszöntőjében kiemelte a Dózsa iskola sportos hagyományait, kiemelkedő eredményeit. Mint mondta, ennek is köszönhető, hogy újabb fejlesztéssel gazdagodhatott az intézmény.

Némedi LajosNémedi Lajos

Halmay György önkormányzati képviselő azt kérte a diákoktól, hogy vigyázzanak a pályára, melynek speciális, ízületvédő talaja külön odafigyelést igényel. Ezt követően a KID Rock and Roll SE táncosai bemutatóztak, majd Szász Zsolt kézilabdázó, a Dózsa iskola öregdiákja állt be a kapuba. A Pénzügyőr SE hálóőrének tudását kicsik és nagyok is próbára tehették a büntetővonalról.

Szász ZsoltSzász Zsolt

Ezután a kosárlabdák is előkerültek, a jövőben akár két pályán egyszerre is gyakorolhatnak a fiatalok. A sportdélután tanár-diák kispályás futballmérkőzéssel zárult.

Zatkalik Dániel
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.