Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Támogassa a veszprémi tornasportot!

2014. március 12. 20:04
Az idén negyvenhat éves Veszprémi Torna Club Közhasznú Egyesület jótékonysági bált szervez Tavasznyitó Tornász Bál néven március 22-én (szombaton) 18.00 órától a Simonyi Zsigmond Általános Iskola aulájában.

A szervezők a rendezvény teljes bevételével a nehéz anyagi helyzetben dolgozó tornaegyesület támogatására kívánják fordítani, valamint megpróbáljuk összehozni a sportágat szerető embereket, illetve szeretnének hosszabb távon is támogatókra találni.

Tehetséges gyerekek sportolnak az egyesületnél, akiknek a vezetők szeretnék biztosítani a fejlődés feltételeit. Emellett meg akarnak jelenni a nyilvánosság előtt, hogy megmutassák azt az erőt, amely a klub működését segítő szülőkben és az egyesület vezetésében rejlik.

A VTC-nél szeretnék, hogy tornászaik egyre magasabb szintre jussanak és ismét öregbítsék Veszprém hírnevét.

A szervezők a jótékonykodási lehetőség mellett kiváló programot ígérnek vacsorával és élőzenével, nagyszerű fellépőkkel, értékes tombolanyereményekkel.

A bál védnöke Magyar Zoltán, kétszeres olimpiai bajnok, a MATSZ elnöke, díszvendége pedig Porga Gyula Veszprém polgármestere lesz. Továbbá részt vesz a Magyar Torna Szövetség főtitkára és a válogatott edzője is, valamint Guczoghy György tornászikon és Rácz Attila válogatott tornász is.


vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.