Közel ezer résztvevő a sportágválasztón

  • egyéb
  • 2017.08.26
  • 22:03
A tikkasztó hőség ellenére is sokakat bírt mozgásra az Erdész utcai sportközpontban rendezett veszprémi sportágválasztó szombaton.

Nagy érdeklődés kísérte szombaton a Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete (VMTTE) által szervezett sportágválasztót, ahol számos egyesület képviseltette magát a bakonyi megyeszékhelyről és annak környékéről.

Képgalériánkért kattintson a fotóra!

Az Erdész utcai sportközpontban rendezett jó hangulatú, gördülékenyen szervezett eseményen az érdeklődő fiatalok összesen tizenhét sportágat próbálhatták ki. Megmérhették ügyességüket labdarúgásban, futsalban, kézilabdában, jégkorongban és röplabdában, s megismerkedhettek a floorballal, a barantával, a tollaslabdával, az akrobatikus rockkal, az atlétikával, a sportmászással, a cselgánccsal, a tájfutással, a tornával, a gumiasztallal, a birkózással, a kerékpározással és a triatlonnal is.

Az érdeklődőknek érdemes volt minél több mozgásformát kipróbálniuk, hiszen a regisztrációkor kapott lapon aláírásokat lehetett gyűjteni. A leadott pontgyűjtő lapokkal pedig részt vehettek a délutáni sorsoláson, ahol értékes sportszerek találtak gazdára.

Rajki Tamás szervező portálunk érdeklődésére elmondta: kifejezetten sikeresnek ítéli az első alkalommal éltre hívott rendezvényt, amelyen a regisztrációs ív szerint csaknem ezren vettek részt.