Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Meghosszabbították az együttműködést

2017. július 14. 12:11
Újabb egy évre kötelezte el magát az MTD Hungária Kft. a megyei labdarúgás támogatójaként.

Fél évvel ezelőtt mérföldkőhöz érkezett a megyei futballélet, hiszen névadó szponzort kaptak a megyei bajnokságok. A Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága és az MTD Hungária Kft. között létrejött kapcsolat gyümölcsözőnek bizonyult, így péntek délelőtt sajtótájékoztató keretében újabb egyéves szerződést kötöttek egymással a felek.

Csík FerencCsík Ferenc

– Valami megmozdult a megyei futballban. Az első tapasztalatok azt mutatják, hogy komolyabb presztízse lett a megyei bajnokságoknak a névszponzor érkezésével, így örömmel folytatjuk a közös utat – mondta Csík Ferenc, a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei szervezetének igazgatója. A sportvezető elmondta, azon dolgoznak, hogy növeljék a szponzorációs felületek számát. A közeljövőben a több mint 110 megyei csapat programját bemutató műsorfüzettel jelentkeznek.

Hodács LászlóHodács László

– Fél évvel ezelőtt belevágtunk ebbe a kalandba, s úgy döntöttünk, hogy támogatjuk a megyei labdarúgást. Úgy vélem, hogy az elmúlt időszak mindkét fél számára pozitív volt, így örömmel folytatjuk a szponzorációt – húzta alá Hodács László, az MTD Hungária Kft. gyep- és kertápolással foglalkozó cég ügyvezető igazgatója.

Kovács CsabaKovács Csaba

Kovács Csaba termelésvezető hozzátette: a cég igyekszik szolgálni azt a régiót, ahol a termelés folyik, ezért a labdarúgás mellett állatmenhelyet, kórházat és tűzoltóságot is támogatnak a megyében. – A cégcsoporton belül, Amerikában is felfigyeltek már a labdarúgást támogató akciónkra. A megye futballpályái kiváló lehetőséget nyújtanak számunkra a teszteléshez. Elmondható, hogy a cég minőségbiztosítási fejlesztését is szolgálja a kooperáció.

Zatkalik Dániel
további cikkek
EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. ma 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.