Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Ranga Péter első abszolút futamgyőzelme

2017. július 9. 16:38 // Forrás: MTI
Ranga Péter és Szőke Tamás kettőse nyerte vasárnap a 24. Veszprém-ralit.

A dobogó mindhárom fokára Skoda Fabia R5-tel versenyzők állhattak. A második helyen a két év után újra rajthoz álló Benik Balázs és Rácz Bence, a harmadikon pedig Vincze Ferenc és Bazsó Attila kettőse végzett. A tavaly győztes Herczig Norbert és Igor Bacigal csak negyedikként ért célba.

Fotó: duen.huFotó: duen.hu

Az első abszolút futamgyőzelmét arató Ranga Péternek - a 2001-ben elhunyt, hatszoros magyar bajnok Ranga László fiának - Büki Ernő, édesapja egykori navigátora adta át a serleget. Ranga László a Veszprém-rali kezdőnapján, pénteken lett volna hatvanéves.

A végeredmény:
1. Ranga Péter és Szőke Tamás (Skoda Fabia R5) 1:02:15.9 óra
2. Benik Balázs és Rácz Bence (Skoda Fabia R5) 1:02:23.3
3. Vincze Ferenc és Bazsó Attila (Skoda Fabia R5) 1:03:03.8

vehirsport.hu
további cikkek
Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között baleset Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között Négyen meghaltak és többen megsérültek, amikor az Esztergom-Nyerges Rallyn egy jármű lesodródott az útról és a nézők közé hajtott. A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) vezetősége közleményben tudatta, hogy a hatóságokkal együttműködve vizsgálja a baleset körülményeit. 2024. március 24. 16:23 Ausztrál Nagydíj - Sainz nyert Melbourne-ben, Verstappen kiesett Ausztrál Nagydíj - Sainz nyert Melbourne-ben, Verstappen kiesett A vakbélműtétje után lábadozó Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Ausztrál Nagydíjat, melyet a címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland pilótája műszaki hiba miatt feladott. 2024. március 24. 6:38 Szaúdi Nagydíj - Dzsiddában is folytatódott Verstappen sikersorozata Szaúdi Nagydíj - Dzsiddában is folytatódott Verstappen sikersorozata A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője rajt-cél győzelmet aratott a vasárnapi Forma-1-es Szaúdi Nagydíjon Dzsiddában. 2024. március 9. 19:50 Veszprémből indul az ERC-sorozat – újabb lépés a sportfőváros cím felé rali Veszprémből indul az ERC-sorozat – újabb lépés a sportfőváros cím felé A Rally Hungary lesz a 2024-es ERC-sorozat nyitóversenye, amelyet április 12. és 14. között veszprémi központtal, murvás pályákon tartanak meg. Rali Európa-bajnokot majd öt aszfaltos és három murvás verseny összesített eredménye alapján avatnak.   2024. március 6. 13:19

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.