Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sportágválasztó Veszprémben – együttműködésre hívják az egyesületeket

2017. június 20. 20:13
A Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete (VMTTE) augusztus 26-án sportágválasztót szervez az Erdész utcai sportkomplexum területén.

A sport, a mozgás és az egészséges életmód hirdetésére, népszerűsítése érdekében együttműködésre hívja a veszprémi és környékbeli egyesületeket a Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete (VMTTE), amely augusztus 26-án egész napos rendezvényt szervez az Erdész utcai sportkomplexum területére.

A Sportolj velünk! elnevezésű rendezvény tematikája szerint az egyesületek „sportbokszokban” mutathatják be sportágukat, önmagukat, s toborozhatják az új érdeklődőket.

Mindemellett a felállított központi színpadon lehetőség lesz bemutatókkal, műsorral tovább népszerűsíteni az egyesületüket. A rendezvényen a sporttal és az egészséges életmóddal kapcsolatos kiállítók is részt vehetnek.

Az esemény teljes szervezési, lebonyolítási költségeit a VMTTE vállalja. „Bízunk benne, együtt meg tudjuk mutatni a sport erejét és közösen egy sikeres rendezvényt szervezhetünk” – olvasható a szervezők közleményében. A sportegyesületek a vmtte2009@gmail.com címre küldhetik jelentkezéseiket legkésőbb 2017.06.30-ig.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.