Bajnoki cím az utolsó országos versenyen

  • egyéb
  • 2017.06.07
  • 21:13
A veszprémi KID Rock and Roll SE párosa, Ender Tamás és Csomai Bettina a dobogó legfelső fokára állhatott felnőtt „C” kategóriában Gyöngyösön.

Május 27-én Gyöngyösön rendezték a félév utolsó országos versenyét, ahol hazánk legjobb utánpótlás formációi, valamint felnőtt párosai versengtek. A veszprémi KID Rock and Roll SE három-három formációja és párosa kvalifikálta magát a megmérettetésre.

Felnőtt „C” kategóriában Ender Tamás és Csomai Bettina a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Győzelmével a páros az országos ranglistán is az első helyre került.

Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia junior párosa a döntőbe táncolta magát, ahol a 7. helyet szerezte meg, amivel az országos ranglista 8. helyére ugrott. A páros július 9-én világkupán képviseli az egyesületet.

Felnőtt „B” kategóriában Sevinger Dávid és Gönczöl Regina fantasztikus teljesítménnyel a 8. helyen végzett. A páros jelenleg az országos ranglista előkelő 6. helyén áll. Június 2-án ők is világkupára utaznak.

A Venga Girls formáció serdülő nagyformációs kategóriában – szinte hibátlan tánccal – a döntőből éppen kicsúszva a 8. helyen végzett. A Grúsokk formáció pedig a 9. helyen zárt, a Rock-It! serdülő kisformáció 12. lett.

A táncosokat Horváth Zsófia Ibolya, Sváb Orsolya, Putics-Bondor Virág és Stieber Csaba készítette fel.