Jól szerepelt a házigazda

  • egyéb
  • 2017.05.25
  • 20:04
Értékes helyezéseket értek a veszprémi KID Rock and Roll SE aktíváit az egyesület által rendezett országos akrobatikus rock and roll táncversenyen.

A veszprémi KID Rock and Roll SE május 20-án országos akrobatikus rock and roll táncversenyt rendezett a Vetési sportcsarnokában. Az ország különböző pontjairól huszonnégy egyesület mintegy ötszáz táncosa érkezett a bakonyi megyeszékhelyre, hogy megmérettessék magukat junior kis- és nagyformációs, felnőtt és felnőtt nemzeti kisformációs, felnőtt nemzeti és nemzetközi nagyformációs, valamint children és serdülő páros kategóriában.

A rendező egyesület hat formációja és két párosa kvalifikálta magát az eseményre, akik remek eredményeket értek el. A legnehezebb akrobatikus kűröket felvonultató felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában a Prodigy Project a döntőbe táncolta magát, ahol az előkelő 5. helyen végzett. A Csinizsaruk felnőtt kisformációs kategóriában fantasztikus tánccal a 6. helyet szerezte meg. Junior nagyformációs kategóriában a Rocker Ladies szintén a 6. helyen zárta a versenyt. A Baby Dolls formáció a világbajnokokat felvonultató felnőtt nemzetközi nagyformációs kategóriában csodálatos kűrrel a 6. helyet szerezte meg. A Ghosbusters junior kisformáció épphogy lemaradva a döntőről, a 8. helyet szerezte meg. A Tinistyle felnőtt kisformáció a 12., Sasvári Márk és Márta Kíra a 26., Schaffer Márk és Balogh Réka pedig a 33. helyen zárt serdülő páros kategóriában.

A táncosokat Horváth Zsófia Ibolya, Putics-Bondor Virág és Stieber Csaba készítette fel.