Floorball: vegyes teljesítmények

  • floorball
  • 2014.02.26
  • 18:51
A veszprémiek U14-es csapata kiváló játékkal nyert, az U15-ösök pedig gyengébb teljesítmény nyújtva is veretlenek maradtak a floorball-bajnokság vasárnapi játéknapján.

A Lizards FT U14-es alakulata a Dunaújvárost fogadta a bajnokságban. A gyengébb ellenfél egyetlen cserejátékossal érkezett a találkozóra, akik ellen a mieink briliáns játékot mutattak. A tanult játékelemeket gyakorolták a veszprémiek, amelynek kiütéses győzelem lett az eredménye. A csapat nagyszerű formát mutatott, közülük is kiemelkedett a fiatal kapust, Maier Pétert, aki nagyszerűen védett éles nagypályás mérkőzésen.

Az U15-ösök az érdi Ares ellen kezdtek. Az első játékrészben összeálltak a sorok, néhány kisebb hibától eltekintve, remek játékot mutattak a hazaiak. Ennek eredménye 8-4 lett ide.

A törökbálinti Phoenix ellen nagyon hasznos mérkőzést vívtak a bakonyiak. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, az elején a veszprémiek irányítottak, aztán a vendégek kerültek fölénybe. A végén rohantak a hazaiak az eredmény után, így az izgalmas mérkőzésen sikerült egy pontot itthon tartaniuk.


U14-es floorball-bajnokság:
Lizards FT–Dunaújvárosi RFT 16-0

U15-ös floorball-bajnokság:
Lizards FT–Ares 8-4
PFSE–LFT 7-7