Trónok harca – Madarász János blogja

  • Madarász János
  • 2017.03.15
  • 19:07
Az 1. Futsal Club Veszprém vezetőedzője ismét megosztotta aktuális gondolatait a vehirsport.hu olvasóival.

A legutóbbi blogom arról szólt, hogy a nagyon jó kezdés után zuhanórepülés vette kezdetét. A zuhanás elég hosszú ideig tartott, ami nem volt túl kellemes, de úrrá lettünk a kellemetlenségeken.

Nem tudom, hányan olvassák, amit írok. S azt sem tudom, hogy ez kinek tetszik, s kinek nem. Bár azért vannak sejtéseim, de mindig igyekszem a tapasztalataimat objektíven megosztani.

Sok mindent nem tudtunk úgy megvalósítani, ahogy szerettünk volna. Az okokkal tisztában vagyok, de vannak dolgok, amelyek nem a közvéleményre tartoznak. Persze a felelősség alól nem akarok kibújni, hiszen valamit nem tudtam megoldani. Viszont nagyon igyekszem, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnénk.

Egy picit olyan volt az alapszakaszunk, mint a nagy sikerű sorozat résztvevőinél. A Trónok harcáról beszélek. Vannak királyságok, amelyekért harcolnak. Vannak, akik a harc elején viszonylag jól álltak, de valahogy meggyengültek. Az én kedvenceim, a Starkok viszonylag jól álltak a harcban, de csúnyán meggyengültek. Valahogy én is így éreztem magam a csapatommal. Volt, amikor még mi álltunk a tabella élén, de egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy már azért is harcolnunk kell, hogy életben maradjunk. Az életben maradásnál a felsőházi rájátszásra gondolok.

Szóval mi, „Starkok” bár egy picit meggyengültünk, de a harcot nem adjuk fel! Volt annyi erőnk, hogy a nehézségeink ellenére is a legjobb „királyságokkal” harcoljunk tovább azért, hogy eldőljön, ki a legnagyobb „király”.

A sors úgy hozta, hogy a jelenlegi legerősebb „királlyal”, a Győrrel csapunk össze. Hát, ha ezt kell megoldani, akkor ezt fogjuk megoldani! Elképzelhető, hogy Akhilleuszt vagy Isten tudja még, kit kéne segítségül hívni, hogy ezt a királyságot megdöntsük, de ígérem, mindent megteszünk!

Tehát egy hosszú kimenetelű harc veszi kezdetét, mert hat királyság közül mindenki a legnagyobb akar lenni, de csak egy királyság lehet a legnagyobb. Tehát mi, "Starkok" nem a legjobb helyzetből vágunk neki az ütközeteknek, de amíg „élünk”, nem adjuk fel! Minden „királyi hatalomnak” azt üzenem, hogy még élünk és harcolni fogunk azért, hogy a számunkra legjobb helyet foglaljuk el! Sok sikert kívánok ellenfeleinknek!

Továbbra is hajrá magyar futsal, hajrá Veszprém!

Madarász „Madi” János

Tabellák
Futsal NB I, 'B' csoport
1. Rába ETO Győr 25
2. Swietelsky Haladás VSE 22
3. 1. FC Veszprém 12
4. Aramis SE 8
5. Bőny 8
utolsó módosítás 2018. június 01. 19:48
tovább »
Futsal NB I, 2017/18 alapszakasz
1. MVFC Berettyóújfalu 43
2. Rába ETO Győr 38
3. Swietelsky Haladás VSE 35
4. Dunaferr 35
5. Nyírgyulaj KSE 26
6. 1. FC Veszprém 24
7. Ferencvárosi TC 20
8. Aramis SE 14
9. Debreceni Egyetemi AC 12
10. Bőny 12
utolsó módosítás 2018. március 19. 21:19
tovább »