Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprémi floorball győzelmek

2014. február 21. 12:01
A Lizards FT U13-as „A” együttese bejutott a március 23-ai veszprémi döntőbe.

Február 16-án a Lizards Floorball Team U13-as "A" és "B" csapata mérte össze tudását a budapesti Vajda White Sharks játékosaival, illetve egymással a veszprémi egyetem tornacsarnokában.

Az indító mérkőzést az "A" csapat játszotta a Vajda iskolásokkal. A játékot nagyon jól kezdték a hazaiak, gyorsan kialakítva a 3–0-s félidei állást. A második játékrészben 5–0-s vezetésénél kisé fellazult a veszprémi védelem, ezért a mérkőzés végéig felváltva estek a gólok, de a „gyíkok” győzelme nem forgott veszélyben.

 A következő meccsen a vendégek a mieink "B" csapata ellen álltak ki. Ebben a játékban már egyértelműen megmutatkozott a „cápák” testi fölénye, hiszen a náluk néhány évvel fiatalabb és átlagosan egy fejjel alacsonyabb rivális ellen 7:2-es félidő után 17–4-re győztek.

Egy korábban elmaradt mérkőzés pótlásaként az "A" csapat másodszor is megmérkőzött a Vajdásokkal. Az egyhuzamban immár harmadik meccsüket játszó budapestieken nem látszott a fáradtság, sőt, nehezebb ellenfélnek bizonyultak a visszavágón. A mérkőzés mindkét félidejében hosszú ideig kiegyenlített küzdelem folyt, nem esett gól, de végül a 2–2-es félidő után jól hajrázva 4–3-ra nyertek a bakonyiak.

A nap végén a Lizards "A" és "B" csapata mérte össze erejét. Az idősebb és tapasztaltabb játékosokat felvonultató „A” csapat a kapus nélküli játékot is gyakorolta az egész mérkőzés során, de így is magabiztos, 10–4-es győzelmet aratott a sok újonccal felálló kicsik ellen.


Erdedmények
Lizards FT "A"–Vajda 7-4
Lizards FT "B"–Vajda 4-17
Vajda–Lizards FT "A" 3-4
Lizards FT "A"– Lizards FT "B" 10-4

Ezzel a fordulóval ki is alakult a csoport sorrendje:
1. Lizards FT „A”, 2. Vajda WS, 3. Lizards FT „B”, 4. Dunai Krokodilok.

Az első két csapat bejutott a felsőházi rájátszásba, így a március 23-ai veszprémi döntő során hazai csapatnak is szurkolhatunk.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.