Vigyázz…, kész…

  • Madarász János blogja
  • 2016.09.02
  • 05:30
Madarász János vezetőedző blogja az 1. Futsal Club Veszprém bajnoki rajtjának apropójából.

Vigyázz…, kész…, a rajtra viszont még egy picit várni kell.

A hosszú és keserves előző év után újra munkába álltunk a srácokkal. A keretünket bővíteni kellett, mert nem akarom még egyszer azt átélni, amit az előző kiírásban. Vannak távozóink Németh Péter, Vas Ádám és Gunther Zsolt személyében. Az érkezők oldalán pedig Füzy Zsolt és Fehér Krisztián neve szerepel, illetve négy U20-as játékos is csatlakozott a felnőtt keretünkhez.

A felkészülés során semmi extra nem történt. Ez persze érthető, hiszen ilyenkor a fizikai állapotot kell egy olyan szintre emelni, hogy a mérkőzések ne jelentsenek gondot a játékosoknak. Az ilyenkor fellépő egyhangúságot pedig felkészülési mérkőzésekkel tarkítottuk.

Szeptember 12-én hazai pályán kezdjük meg a bajnokságot a Dunaújváros ellen. Már most borítékolhatom, hogy aki kilátogat a mérkőzésre, nem fog unatkozni, hiszen mindkét csapat elég jó játékerőt képvisel. Lesz izgalom bőven, hiszen egy esetleges győzelem mindkét gárda számára jó lökést adhat a továbbiakra.

Együttesünk alapvető célja nem változott, ami a felsőház elérése. Ha pedig ez meglesz, akkor szeretnénk megcélozni a dobogót. Bár szerintem ez sem annyira meglepő, hiszen minden évben ezt szeretnénk elérni. Remélem, most már sikerülni is fog.

A srácok nagyon jól dolgoznak és közelítenek ahhoz a szinthez, amit elvárok tőlük. Kezdenek igazi csapatként működni és csapatként gondolkodni. Úgy érzékelem, hogy ha erről az útról nem térnek le, akkor nagy dologra lesznek képesek a szezonban.

Természetesen szurkolóinkra is számítunk, mert nélkülük sokkal nehezebb dolgunk lenne.

Hajrá magyar futsal, hajrá Veszprém!

Madarász „Madi” János