Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sérülten is bajnoki ezüstérmet szerzett

2016. július 13. 18:17
A Veszprémi Thay-Boksz SE versenyzője, Bécsi Nikolett ezüstérmet szerzett a kick-box magyar bajnokságon.

A közelmúltban az esztergomi sportcsarnokban rendezték meg a kick-box magyar bajnokságot, ahol a Veszprémi Thay-Boksz SE versenyzője, Bécsi Nikolett – mint a light contact 50 kg kategória ranglistavezetője – is indult.

Bécsi a két héttel korábbi világversenyét komoly izomsérüléssel zárta, ám az Eb-kvalifikáció reményében – némi gyógyulást követően – kötelező volt számára a részvétel.

– Niki az idei évben elért nemzetközi eredményeit igazolva jogosan jutott el a döntőig. Az elsőségért játszott 3x2 perc jól indult számára, kiváló ütemben – a rá jellemző technikákkal és határozott, kemény küzdelemmel – sikerült tartani az első harmadot, azonban a második menetben ellenfele sikeres letámadásokkal páston kívülre szorította, amiért kétszer is figyelmeztették – tájékoztatta portálunkat Bécsi Nikolett edzője, Vajky László.

– Ekkor vált világossá, hogy a korábbi versenyen megsérült lábával már nem tud hatékonyan dolgozni, ezzel a robbanékonysága is visszaeset és ezek következtében, egy rossz rúgást követően ismételt figyelmeztetésben részesült, ami pedig a döntő elvesztését is jelentette, így ezüstéremmel zárta az ob-t – tette hozzá a szakember.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.