Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

Indul a strandröplabda szezon a Balatonon

2016. május 31. 19:40
Idén hatodik alakalommal rendezik meg a dunántúli régió legkedveltebb versenysorozatát, a SMASH Strandröplabda Bajnokságot.

A lebonyolítás és a feltételek hasonlóak az előző évekhez: négy kategóriában fognak augusztusban bajnokot avatni, valamint megválasztják mind a hölgyek, mind az urak mezőnyéből a Balaton legjobbját is.

Június 4-én, szombaton a balatonfüredi Kisfaludy strandon vegyes kategóriás versennyel veszi kezdetét a hatodik SMASH. A szervezők kiemelték, hogy a legfontosabb a versenyzők és a nézők maximális kiszolgálása, így limitált számban nevezhettek a csapatok, hogy mindenki számára meglegyen az elegendő játékélmény. Az előző évekhez hasonlóan, már márciusban teljes volt a huszonnégy csapatos tábla, sőt, várólistás párok is vannak szép számban.

A verseny 9.00-kor kezdődik a csoportmérkőzésekkel, majd délután már a keresztjátékok következnek. A helyosztó mérkőzések kb. 17.00-tól kezdődnek, az eredményhirdetés tervezett időpontja: 19.:30.

A többi forduló dátumai, kategóriái, helyszínei:

1., 2016. június 25/26. amatőr/nyílt férfi/nyílt női/ nyílt vegyes/ Balatonfüred
2., 2016. július 16/17. amatőr/nyílt férfi/nyílt női/ nyílt vegyes/ Balatonfüred
3., 2016. augusztus 6/7. amatőr/nyílt férfi/nyílt női/ nyílt vegyes/ Balatonfüred

Az ide verseny időpontjaiAz ide verseny időpontjai

A SMASH augusztus közepén nagy valószínűséggel bemutatkozik egy új helyszínen is, azonban erről a szervezők később adnak részletes tájékoztatást. Az bizonyos, hogy ez már nem számít bele a bajnokság végeredményébe, teljesen külön álló versenyhétvége lesz.

A versennyel kapcsolatban megszólaltak a tavalyi bajnokság legjobbjai is:

Jezerniczki Tímea: – Vége a teremnek, kezdődhet a strandszezon! Eddig négy alkalommal bajnok tudtam lenni a női kategóriában, remélem sikerül az ötödik jubileumi győzelem. Vegyesben is szeretnék felérni a csúcsra, bízom benne, hogy a tavalyi év férfi #balatonlegjobbja oldalán sikerülni fog. Gyertek szurkolni, röplabdázni, tök jó lesz!

Krankovits Tamás: – Már nagyon várom az új szezont. Igaz, eddig nem sokat sikerült edzenem homokon, de ez az open éppen jól fog jönni, hogy ismét formába lendüljek. Férfi párosban az utóbbi években megszokott párommal, Hosszú Zoltánnal indulok. Vegyesben viszont új párral próbálkozom idén, épp a tavalyi év legjobb női játékosával, Jezerniczki Timivel alkotunk egy párt. Nagyon bízom benne, hogy idén is hasonló sikereket érünk el, mind csapatszinten, mind egyéniben. Egyéniben mindenképpen elsődleges célom a tavalyi címem megvédése, ami valószínűleg nem lesz könnyű az egyre erősödő mezőnyben.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.