Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Újabb magyar bajnoki bronzérem

2016. május 31. 16:25 // Forrás: Németh Attila
Krebsz Martin – több remek eredményre feltéve a koronát – egy diákolimpiai és egy magyar bajnoki bronzéremmel bővítette a Veszprémi Dózsa SK éremkollekcióját.

Bokaszalag-szakadás okozta hosszú kihagyás után tért vissza a birkózószőnyegre év elején a nehézsúlyú Krebsz Martin. A Nagysápon rendezett területi versenyen négy mérkőzéséből hármat tussal nyert, ami jelezte, hogy számolni kell vele a szezonban. Klubtársa, Kiss Attila három győzelmet aratva a harmadik helyen végzett az elődöntő elvesztését követően. Pestszentimrén mutatkozott be a Dózsa új reménysége, Szabó Tamara, aki a nehéz sorsolás ellenére remekül birkózott, végül nem jutott be a legjobb a négy közé. Krebsz Botond a Nagycenken rendezett nemzetközi rangsorversenyen az ötödik helyen zárt.

Budapesten, az ESMTK rendezte az idei serdülő diákolimpiát, ahol Krebsz Martin stabil birkózással bronzérmet szerzett, és készülhetett a május 21-i, tatabányai serdülő kötöttfogású országos bajnokságra. A türelmesen elvégzett sérülés utáni rehabilitációnak és a kitartó felkészülésnek egy magyar bajnoki bronzérem lett a jutalma. A döntőről épphogy lemaradva, a mezőnyben a legtöbb technikai pontot szerezve, csapott szaltókkal, válldobásokkal és tusgyőzelmekkel tarkított mérkőzések után állhatott fel a dobogóra a Dózsa birkózója.

Okkal lehetettek büszkék tanítványukra Faragó Zsolt és Izsák Károly. Krebsz Martin felkészülését segítette a veterán országos bajnoki ezüstérmes, dunaújvárosi színekben versenyző Tolnai Zsolt is.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.