Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Női foci: az utolsó kör dönt a bajnoki címről

2016. május 30. 23:33
Az éllovas Veszprém és a második Ajka is nyert a megyei bajnokságban, így az utolsó fordulóban dől el, hogy ki lesz a bajnok.

A Veszprém – Varga Dóra és András Anita góljaival – legyőzte a Bakonynánát a megyei női labdarúgó-bajnokság vasárnapi meccsén. Mivel a rivális Ajka is nyert Tapolcán, az utolsó fordulóban dől el, hogy ki ünnepelhet bajnoki címet.

Június 5-én az eddig 43 pontot gyűjtő Veszprém a Csetényt fogadja, a 41 pontos Ajka pedig Balatonfüreden lép pályára.

Megyei női labdarúgó-bajnokság, 21. forduló:
Veszprém FC–Bakonynána SK 2-1 (1-0)
Veszprém: Vecseri Krisztina – Égerházi Sára, Valler Réka, Kun Bernadett - Tömböl Piroska, András Anita - Kis Danica, Várhelyi Barbara, Varga Dóra. Cserék: Csomor Renáta, Babos Patrícia, Mecséri Gréta Mercédesz, Jónás Kinga.
Bakonynána: Szüszenstein Zsanett - Janás Judit, Szüszenstein László Istvánné, Szüszenstein Dzsenifer - Ferencz Brigitta, Hegedüs Anett - Szabadi Gabriella, Vessző Barbara, Hegedüs Gabriella. Cserék: Szabó Bernadett, Simon Zita, Molnár Zita.
Gólszerzők: Varga Dóra (31.), András Anita (43.) illetve Szüszenstein Dzsenifer (39.)
Sárga lap: Tömböl Piroska (70.)

– Nagyon küzdelmes, rangadóhoz méltó mérkőzést játszottunk. Mindkét csapat a három pontot hajtott. Szerencsére ez most nekünk sikerült, így továbbra is versenyben vagyunk a bajnoki címért. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez és mielőbbi gyógyulást kívánok a sérült játékosainknak – nyilatkozta a VFC edzője, Jugovits Péter.

vehirsport.hu
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 Edzők és pénzek Erről jut eszembe… Edzők és pénzek „Csak azt kérem, hogy ne alázzatok meg... Ha jönnek az eredmények, meg fogtok fizetni. Ha pedig nem, akkor úgyis kirúgtok.” 2024. április 16. 7:02 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Fájó vereséget szenvedett a Practical VSC Practical VSC Fájó vereséget szenvedett a Practical VSC A több sebből is vérző Practical VSC az utolsó percben kapott találattal 2-1-re alulmaradt a vendég Bicskei TC ellen a labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján. A címvédő veszprémiek hátránya immár hat pont a listavezető Tatabányával szemben. 2024. április 14. 19:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.