Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C

Túlélőverseny a Magas-Bakonyban

2016. január 14. 20:50
A Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE és a Lókút SE január 16-17-én gyalogos tájékozódási versenyt rendez a Magas-Bakonyban.

A Lókútról induló, s oda is érkező verseny útvonala érinti Eplényt, Porvát, Fenyőfőt, Pénzesgyőrt és Ráktanyát.

A szervezők tájékoztatása szerint az idei túlélőverseny is számos csodaszép részét érinti a Magas-Bakonynak. A túra nem kijelölt útvonalon halad, az érintési pontok között a csapatok szabadon választhatják meg az útvonalukat. Aki limitidőn túl ér a következő érintési pontra folytathatja a túrát, de már nem számít „túlélőnek”.

A túra során a rendezők belátása szerint extra feladatok teljesítésére is sor kerülhet. A személyzettel ellátott ellenőrző állomásokon frissítést, a túra során várhatóan egy helyen kb. fél távnál, valamint Lókúton a célban meleg ételt is biztosítunk az indulóknak.

GPS és bármilyen saját térkép használata engedélyezett, közlekedési eszköz igénybevétele viszont szigorúan tiltott. Amelyik csapat közlekedési eszközt igénybe vesz a túra során, az kizárásra kerül.

A télre és a túra nehézségére tekintettel egyedül történő indulás nem engedélyezett. A versenyre 2-8 fős csapatok nevezhetnek. A csapat nélküli indulók számára a szervezők vállalják a „csapatkereső szolgáltatást”.

A túrán három távon lehet indulni: Nagymedve (100 km), Farkas (60 km), Róka (30 km).

További részletek ITT.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.