Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kiválóan ugrottak a veszprémi lányok

2014. január 30. 12:27
A Trampolin SE színeiben versenyző Pap Anna hetedik, Dobos Karolin pedig nyolcadik helyen végzett a Csehországban rendezett nemzetközi gumiasztal versenyen.

Október közepén a csehországi Jablonec nad Nisou városában rendezték a 41. Barátság-kupát, amelyre tíz ország kilencvenegy versenyzője érkezett. A magyar delegáció minden korosztályban megmérettette magát, a veszprémi Trampolin SE két versenyzője a 1999-2002 között születettek mezőnyében szerepelt.

Pap Anna (Kossuth iskola) és Dobos Karolin (Dózsa) augusztus óta készült élete első külföldi versenyére, amelynek meg is lett az eredménye, hiszen előbbi a hetedik, utóbbi pedig a nyolcadik helyen zárt.

– A pénteki bemelegítés, edzés nagyszerűen sikerült, tanítványaim magabiztosan alkalmazkodtak a helyszínhez. A nemzetközi hangulat talán az első asztalérintéskor látszott, de aztán minden szépen ment. Felkészülésük legjobb gyakorlatát ugrották mindketten a döntőben. Anyukáikkal együtt és én is rettentő büszke voltam az eredményekre. A lányok bebizonyították, hogy fel tudják venni a versenyt a nálunk előrébb járó nemzetek gumiasztalosaival – fogalmazott Kovács Tamás edző.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.