Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Vadregényes tájakon

2015. október 8. 18:53
A sikeres Ősfenyves futás és Fenyőfő teljesítménytúrák után ismét a szabadba csábítja a mozgás híveit a Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE.

Csodaszép idő, és csodaszép útvonal várta október 3-án Fenyőfőn az első Ősfenyves futás és Fenyőfő teljesítménytúrák indulóit. Több mint ötvenen vágtak neki valamelyik túratávnak, míg a futáson kereken száz versenyzőt regisztrálhattak a rendezők, és szinte valamennyi távon és korosztályban szoros versenyben dőlt el a helyezések sorsa.

Veszprémből Balogh Dénes állhatott fel a dobogóra a legfiatalabbak 10 km-es versenyében, ugyanezen a távon Burianné Káldosi Éva és Bonyhádi Szilvia lett második, illetve harmadik helyezett a szenior hölgyek versenyében. A 20 km-es távon két helyezést sikerült begyűjtenie veszprémi futóknak, Furján Zoltán lett második a felnőttek között, míg a szenior hölgyek között Mészölyné Varga Renáta futott be a dobogó második fokára.

Zakar Csaba veszprémi versenyző segít Nagy Gábor látássérült sporttársának teljesíteni a 10 km-es távotZakar Csaba veszprémi versenyző segít Nagy Gábor látássérült sporttársának teljesíteni a 10 km-es távot

A célban mindenki lelkesen mesélt a Fenyőfő környéki csodaszép tájról, miközben jó étvággyal fogyasztotta a rendezők által elkészített vaddisznó gulyást.

Újabb kihívás

Október 11-én, vasárnap várhatóan hűvösebb, kicsit esős időben várja a Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE Csesznekre a túrázókat és a terepfutókat.

Az Ördög-gátAz Ördög-gát

– A terepfutókat várhatóan komoly erőpróba elé állítja majd a cseszneki várból induló 13,7 km-es útvonal. Akik szeretik a kihívásokat, ott a helyük. A túrázók ezúttal két vadregényes útvonal közül választhatnak, a rövidebb 15 km-es túra a Kő-árkot, és a Zörög-tetőt járja be, míg a hosszabb félmaratoni távon az Ördög-árok és a Zörög tető várja a turistákat. A cseszneki Erzsébet Vendégházban várják a jelentkezőket október 11-én vasárnap 8:00-tól a szervezők. A célban ezúttal házi lekvárokkal készült gofrival várják majd a rendezők az indulókat – mondta el portálunknak Hites Viktor szakosztályvezető.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.