Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Tapolcán nyertek női focistáink

2015. szeptember 13. 19:43
A Veszprém FC 3-0-ra nyert a megyei női labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.

A VFC a nyitó körben elszenvedett vereségét (egy héttel ezelőtt 4-0-ra nyert a megyeszékhelyen az Ajka) követően a Tapolca vendégeként javítani tudott.

Megyei női labdarúgó-bajnokság, 2. forduló:
Tapolcai ÖFC–Veszprém FC 0-3 (0-1)
Veszprém
: Vecseri – Dömötör, Faddi, Mecséri, Tömböl, Borbély, Várhelyi, Varga D., Kis D. Csere: Magyar. Vezetőedző: Jugovits Péter.
Gólszerzők: Várhelyi (34.), Kis D. (57.), Borbély (69.).

archív fotóarchív fotó

– Úgy mentünk Tapolcára, hogy javítanunk kell az Ajka elleni eredményt, bár tudtuk, hogy ez nem lesz egyszerű – kezdte az értékelést Jugovits Péter. – Az első játékrész nem is sikerült jól. Néhány pontrúgást leszámítva csak meddő mezőnyfölényünk volt. A félidő utolsó percében viszont egy remek támadás végén Várhelyi Barbara volt eredményes. A folytatásban sem változott a játék képe. Többségében a mi akaratunk érvényesült, ami már gólokban is megmutatkozott. Előbb Kis Danica, majd Borbély Csilla találataival, kapott gól nélkül hagyhattuk el a pályát. Nagyon örülök a győzelemnek. Nem játszottunk kimondottan jól, de a három pontért jöttünk – tette hozzá.

vehirsport.hu
további cikkek
Vármegyei foci: pénteken rendezik a teljes fordulót az élvonalban vármegyei foci Vármegyei foci: pénteken rendezik a teljes fordulót az élvonalban Tihany–Fűzfő és Úrkút–Sümeg rangadókkal folytatódik a Vehir.hu vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság. A húsvéti ünnep miatt a 21. forduló valamennyi mérkőzését pénteken játsszák. ma 5:02 Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk Szoboszlai Dominik, a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint kedd este az volt a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül meg tudták nyerni a Koszovó elleni barátságos mérkőzést a telt házas Puskás Arénában. tegnap 7:47 Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat magyar labdarúgó-válogatott Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat A nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte kedden a vendég koszovói csapatot a Puskás Arénában rendezett barátságos mérkőzésen. 2024. március 26. 21:03 Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában magyar labdarúgó-válogatott Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában Minden jegy elkelt a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 19 órakor kezdődő, Koszovó elleni barátságos mérkőzésére. 2024. március 26. 11:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.