Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Floorball: sima U14-es siker

2014. január 29. 15:48
Idei első meccsén visszafogottabb teljesítménnyel is sima győzelmet aratott a Lizards FT U14-es alakulata vasárnap Dunaújvárosban.

Kíváncsian várták a veszprémiek, hogy milyen csapatot állít ki a dunaújvárosi gárda az U14-ben, mivel tavaly még nem találkozhattak velük a bajnokságban. A bemelegítésnél már látszott, hogy a hazaiak nem játsszák régóta ezt a játékot. A „gyíkok” pedig mintha ettől annyira megnyugodtak volna, hogy elfelejtették, amit eddig tanultak. Álmosan mozogtak a pályán, nehezebben mentek a passzok, mint egy SZPK elleni rangadón, pedig a labdát a mérkőzés alatt szinte csak ők birtokolták.

Könnyed győzelemmel kezdtekKönnyed győzelemmel kezdtek

– Az eredmény láttán azt lehetne mondani, hogy elégedettek lehetünk a teljesítménnyel, de aki látta a meccset és tudja, hogy mit tudnak ezek a gyerekek, az többet várt volna. A legtöbb gólt Praznovszky Pali szerezte, aki a második negyedtől a megszokott hátvéd pozíciójából előre került, amit négy találattal hálált meg. Reméljük, a többiek is felveszik a ritmust a következő hétvégéig, amikor a Phoenix csapatát fogadjuk az U14-es és U16-os bajnokság következő fordulójában – értékelt Orosz Tamás edző.

U14-es floorball-bajnokság, 1. forduló:
Rudas Floorball Team–Lizards Floorball Team 0-13 (0-4, 0-4, 0-5)

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.