Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Női foci: két veszprémi a megyei válogatottban

2015. június 6. 17:24
Az MLSZ nagypályás tornát szervez a megyei bajnokságokban szereplő női csapatok számára. A veszprémi Faddi Zsuzsanna és Kun Bernadett is készülhet Laki Zoltán és Szabó Henriett együttesével.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) június 13-14-én Budapesten – hagyományteremtő céllal – kétnapos női nagypályás tornát rendez a megyék csökkentett méretű pályára kiírt bajnokságaiban szereplő csapatok számára. Az eseményre természetesen Veszprém megye legjobbjai is meghívást kaptak.

Megyénk válogatottját a már megszűnt veszprémi nagypályás női labdarúgócsapat korábbi edzője, Laki Zoltán és a Balatonfüredi FC trénere, Szabó Henriett irányítja. A kiválasztásban és a felkészítésben Borbély Csilla és Jugovits Péter is részt vesz.

Laki Zoltántól megtudtuk: a kiválasztás egyik alapelve az volt, hogy a Veszprém megyei felnőtt női (keresztpályás) bajnokság minden csapatát képviselje valaki. A hivatalos versenykiírás szerint mérkőzésenként legfeljebb 18 együttes nevezhető, viszont folyamatos lehetőség van a cserékre. A végleges keret 22-23 főből fog állni, melynek kialakítása három közös edzést követően történik meg.

A veszprémi Faddi Zsuzsanna is helyet kapott a keretben (archív fotó)A veszprémi Faddi Zsuzsanna is helyet kapott a keretben (archív fotó)

A Veszprém megyei keret:

Iványi Margit, Tölgyesi Adrienn (NLC Ajka), Ferencz Brigitta, Hegedüs Anett, Hegedüs Gabriella (Bakonynána SK), Paricska Georgina és Kovács Adrienn – kapusok, Madarasi Katalin, Juhász Brigitta, Surányi Erika, Bakos Nikolett (Balatonfüredi FC), Pleiweiszné Pál Krisztina (Csabrendek FC), Földi Kornélné, Gőczéné Nagy Barbara (Devecser SE), Varga Annamária (Fűzfői AK), Schmutz Viktória, Várhelyi Barbara (Gyulafirátót SE), Gyarmati Renáta, Torma Szabina (Tapolcai ÖFC), Török Patrícia (Ugod SE), Faddi Zsuzsanna, Kun Bernadett (Veszprém FC)

vehirsport.hu
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 Edzők és pénzek Erről jut eszembe… Edzők és pénzek „Csak azt kérem, hogy ne alázzatok meg... Ha jönnek az eredmények, meg fogtok fizetni. Ha pedig nem, akkor úgyis kirúgtok.” 2024. április 16. 7:02 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Fájó vereséget szenvedett a Practical VSC Practical VSC Fájó vereséget szenvedett a Practical VSC A több sebből is vérző Practical VSC az utolsó percben kapott találattal 2-1-re alulmaradt a vendég Bicskei TC ellen a labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján. A címvédő veszprémiek hátránya immár hat pont a listavezető Tatabányával szemben. 2024. április 14. 19:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.