Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C

Győzött a Buducsnoszt Podgorica

2015. május 10. 18:52 // Forrás: MTI
A montenegrói Buducsnoszt Podgorica nyerte a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét, miután a Papp László Budapest Sportarénában rendezett vasárnapi fináléjában legyőzte a norvég Larvik csapatát.

Női BL, Final Four (Budapest):
Buducsnoszt Podgorica (montenegrói)-Larvik (norvég) 26-22 (14-8)

A tavaly is finalista Buducsnoszt kőkeményen, durván védekezett, és közben 4-0-ra meglépett. A Larvik csak az 5. percben talált be először, és Mörk góljaival megkezdte a felzárkózást. Csakhogy Bulatovics és Neagu, a Podgorica két átlövője magára talált, és visszaállt a különbség (9-5). A folytatásban is inkább a montenegróiak akarata érvényesült.

A második félidő is szinte végig egyoldalú csatát hozott, az északiakon még az időkérések sem segítettek. Lassan szétesett a játékuk - és ugyan a hajrában kicsit összeszedték magukat - összességében esélyük sem volt.

A norvég Nora Mörk (b) és a montenegrói Dragana Cvijics a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében, a Larvik - Budocsnoszt Podgorica mérkőzésén a Papp László Budapest Sportarénában 2015. május 10-én. MTI Fotó: Kovács Anikó A norvég Nora Mörk (b) és a montenegrói Dragana Cvijics a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében, a Larvik - Budocsnoszt Podgorica mérkőzésén a Papp László Budapest Sportarénában 2015. május 10-én. MTI Fotó: Kovács Anikó

A Horváth Péter, Marton Balázs játékvezetői kettős nagy mértékben tolerálta a Podgorica durva játékát.

Bulatovics tavaly és idén is magasba emelhette a trófeát, 2014-ben még a Győri Audi ETO KC-val nyert. Az átlövő amúgy immár négyszeres bajnok, a dán Slagelsével 2007-ben, jelenlegi klubjával pedig 2012-ben már diadalmaskodott.

Korábban - a 3. helyért:
Vardar Szkopje (macedón)-Dinamo Szinara (orosz) 28-26 (16-15)

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.