Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C

Tornagyőztes floorballosok

2014. január 29. 15:17
Hazai győzelem született az amatőr floorbal-kupa veszprémi fordulójában.

Szombaton városunk adott otthont az amatőr floorball-kupa 2. fordulójának. A mieink a kevés játékossal érkező ajkaiak ellen kezdték meg szereplésüket, így a veszprémiek egy komplett sorral és két kapussal segítették ki őket is. A hazaiak erősítésként a szülők mellé „leigazoltak” néhány Lizards felnőtt játékost, akiknek döntő szerepük volt a jó eredmény elérésében. Az első mérkőzésen végig kiélezett küzdelem volt a pályán. Hol az egyik, hol a másik csapat szerzett előnyt, szerencsére a bakonyiak utolsó találatára már nem érkezett válasz, így vissza tudtak vágni az első fordulóban elszenvedett vereségért.

Amatőr floorball-kupa, 2. forduló:
Lizards FT–Ajkai Fekete Lovak 7–6
Veszprémi pontszerzők: Cseh 2+0, Kolossváry 1+1, Török 0+2, Kiss Z. 3+1, Horváth G. 0+1.

Pihenő után a Soproni Ászok csapatával folytatták a menetelést. Az első gólt még a vendégek szerezték, utána azonban beindult a gólgyártás, amelyben a Lizards Old School játékosai jeleskedtek. A soproniak védelmét sokszor zavarba lehetett hozni.

Lizards FT–Soproni Ászok 8–2
Veszprémi pontszerzők: Kolossváry 3+0, Török 2+2, Cseh 2+2, Kiss Z. 1+4.

Következett a mindent eldöntő mérkőzés a Dunaújváros ellen, ahol már a döntetlen is tornagyőzelemmel kecsegtetett. Hamar vezetést szerezett a Veszprém, de utána némileg elkényelmesedtek. Az ellenfél ezt remekül megérezte és fordítani tudott. Tíz perc sem volt vissza, mikor 2–5-öt mutatott az eredményjelző. Ekkor azonban összekapta magát a társaság, öt perc alatt megfordítottuk az állást. Vezettünk, mikor egy perccel a mérkőzés vége előtt egy eladott labdából ismét egalizáltak az acélvárosiak. A maradék egy percben sikerült okosan megtartani a labdát, így a mienk örülhettek a tornagyőzelemnek.

Lizards FT- Dunaújváros 6–6
Veszprémi pontszerzők: Cseh 2+0, Török 2+0, Tóth I. 1+1, Horváth G. 0+1, Kolossváry 1+1, Kiss Zoltán 0+1.

Végeredmény: 1. Lizards, 2. Fekete Lovak, Dunaújváros (azonos pontszám és azonos gólkülönbség miatt), 4. Soproni Ászok.


Kedden Komáromba utazott az U16-os alakulat. Hazai rohamokkal indult a mérkőzés, hamar a Lizards hálójába került a játékszer.

– Főleg távolról veszélyeztetett az ellenfél, mi pedig nem tudtuk időben blokkolni a lövéseket. Futóteljesítményben is jobbak voltak a hazaiak, bár a második harmadtól kezdve kicsit javult az összjátékunk. A sok kapott gól ellenére Tótik Simi kimagaslóan jól védett. Sokat kell még dolgozni azon, hogy fel tudjuk venni a kesztyűt a jobb csapatok ellen – nyilatkozta Horváth Gábor edző.

U16-os floorball magyar bajnokság:
SZPK-Nokia Komárom–Lizards Floorball Team 17–2
Veszprémi pontszerzők: Fertig 2+0, Kasza 0+1.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.