Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Dobogón a Bálint fivérek

2015. március 30. 20:03 // Forrás: Mérő Edit
A Veszprémi Honvéd Sportegyesület mindhárom versenyzője dobogóra állhatott a Szombathelyen rendezett regionális rangsoroló tájékozódási futó versenyen.

Március utolsó hétvégéjén négy fordulóból álló, regionális rangsoroló tájékozódási futó versenyt rendeztek Szombathelyen. A jellemzően 1-3 km közötti pályákat lakótelepi, belvárosi környezetben teljesítették a részt vevők. A versenyzőket a négy futam összesített eredménye alapján értékelték, pontszámításos módszerrel.

A Veszprémi Honvéd Sportegyesület képviseletében a Bálint család indult a megmérettetésen. A kitűzött feladatokat sorra ügyesen véve, az eredményhirdetésen végül mindhárom testvér a dobogóra állhatott.

Bálint Benedek, Bálint Ádám és Bálint Gergő - Fotók: Bálint BenceBálint Benedek, Bálint Ádám és Bálint Gergő - Fotók: Bálint Bence

Eredmények:

F10C: 1. Bálint Gergő
F12C: 3. Bálint Ádám
F14B: 1. Bálint Benedek

Szombathelyen nagy hangsúlyt fektetnek a sportág népszerűsítésére a mozogni, futni szerető emberek körében. A verseny kísérőrendezvényén bárki kipróbálhatta a városi tájfutást. A feladat a rangsoroló versennyel azonos volt: tájfutó térkép segítségével megadott pályán végighaladni, és érinteni a pálya ellenőrző pontjait.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.