Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szegedi vereség Lengyelországban

2014. október 4. 16:01 // Forrás: MTI
Az előző idényben EHF Kupa-győztes Mol-Pick Szeged ötgólos vereséget szenvedett szombaton az esélyesebb lengyel Kielce otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája második fordulójában.

Eredmény - férfi BL D csoport, 2. forduló:
Kielce (lengyel) - Mol-Pick Szeged 37-32 (18-17)

A szegediek a múlt héten otthon tartották a két pontot az ukrán Motor Zaporizzsjával szemben, ám a csoportból kiemelkedő, olimpiai és világbajnokokkal felálló Kielce csarnokában nem számítottak esélyesnek.

Ennek ellenére bátran kezdtek, a félidő derekáig tartották a lépést a házigazdákkal, sőt többször is vezettek egy-két góllal. A játékrész hajrájában aztán három góllal meglépett a lengyel csapat, 17-14 és 18-15 volt "oda", de a Tisza-partiaknak még a szünet előtt sikerült egygólosra faragniuk a hátrányt.    

A fordulás után aztán hamar négy, majd öt gólra duzzadt a hazaiak előnye, a Szeged csak futott az eredmény után. A második játékrészben támadásban és védekezésben is jobbak voltak a házigazdák.

A lengyelek vezetőedzője az a szovjet-kirgiz-oroszból lett spanyol Talant Dushebaev, aki sajtóhírek szerint a magyar férfi válogatott új szövetségi kapitánya lehet.

később - C csoport:
MKB-MVM Veszprém - Rhein-Neckar Löwen (német) 21.00

vehirsport.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.