Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A győriek előtt Lekic lett az év női kézilabdázója

2014. január 28. 8:44 // Forrás: MTI
Az öt jelölt közül az egyedüli nem győri játékost, a szerb Andrea Lekicet választották meg a tavalyi év legjobb női kézilabdázójának a nemzetközi szövetség (IHF) szavazásán.

A világbajnoki ezüstérmes sportoló sikere ennek ellenére kötődik a győri klubhoz, hiszen tavasszal még a magyar bajnok játékosa volt, amellyel Bajnokok Ligáját is nyert.

A nyár óta a Vardar Szkopjéban szereplő Lekic a szurkolók és szakírók által leadott szavazatok 33 százalékát kapta, így megelőzte a jelenleg is győri Görbicz Anitát, a norvég Katrin Lunde-Haraldsent és Heidi Lökét, valamint a montenegrói Katarina Bulatovicot.

A férfiaknál a horvát Domagoj Duvnjak lett az év legjobbja.

Mindkét győztes 10-10 ezer euróval gazdagodik.

vehirsport.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben kézilabda Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben Fazekas Gergő tíz góllal járult hozzá az Orlen Wisla Plock 31-30-as győzelméhez a Górnik Zabrze otthonában a lengyel férfi kézilabda-bajnokság elődöntőjének első, hétfői mérkőzésén. tegnap 21:58 Vehír21 podcast: Nem csak a lelátón harcol a Telekom Veszprém vezérszurkolója Telekom Veszprém Vehír21 podcast: Nem csak a lelátón harcol a Telekom Veszprém vezérszurkolója A Veszprémi Szurkolói Egyesület vezetője, Gyurákovics István portálunk vadonatúj podcastjében a Vehír21-ben mesélt a vezérszurkolói szerepéről és az ehhez fűződő élményeiről. Latolgatta a Telekom Veszprém idei hazai és nemzetközi esélyeit, valamint beszélt a férfi kézilabda-válogatott olimpiai csoportjáról. Több más érdekes téma mellett szóba került a szurkolói közösség és a kézilabdaklub között tavaly év végén kialakult nézeteltérés és annak békés lezárása is. Valamint nálunk vallott először a széles nyilvánosság előtt súlyos betegségéről is. tegnap 22:51 Horvát szakember veszi át a veszprémi kézilabdacsapat irányítását Fejér-B.Á.L. Veszprém Horvát szakember veszi át a veszprémi kézilabdacsapat irányítását Az idény végén távozik az első osztályú kézilabda-bajnokságból kieső Fejér-B.Á.L. Veszprém éléről Danyi Gábor. A vezetőedzői feladatokat ősztől a horvát Dinko Dankovic veszi át. tegnap 19:36 Ilic Zoran öt gólja a Bundesligában kézilabda Ilic Zoran öt gólja a Bundesligában Ilic Zoran öt gólt lőtt a HSV Hamburg csapatában, amely házigazdaként 33-33-as döntetlent játszott a VfL Gummersbach együttesével a német férfi kézilabda-bajnokság vasárnapi játéknapján. 2024. április 21. 22:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.