Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Eb-döntős a Gyurka-csapat!

2014. augusztus 22. 21:36 // Forrás: MKSZ
A magyar válogatott hat góllal és magabiztos játékkal legyőzte Dániát a lengyelországi U18-as kézilabda Eb elődöntőjében, és a mezőny egyetlen százszázalékos csapataként bejutott a torna döntőjébe.

Gyurka János csapatának ellenfele a korábban a csoportkörben nyolc góllal vert Franciaország lesz. 

Férfi U18-as Európa-bajnokság, elődöntő:
Magyarország-Dánia 32-26 (13-10)
Gdynia, játékvezetők: Jorum, Stenhaugmo (norvégok)
Magyarország: Pásztor, Rózsavölgyi (kapusok), Bartók 3, Deák, Fekete 3, Füzi 2, Gábor, Győri 6, Juhász 5, Ligetvári 6, Mikita, Nemes 1, Schmid 1, Szilágyi, Urbán 2, Varjú 3. Szövetségi edző: Gyurka János.
Dánia : Nielsen, Gade (kapusok), Aaquist 1, Agustinussen 4, Campbell 1, Hedegaard, Holm Haack 4, Krabbe 4, Larsen, Norager 3, Olesen, Rosendahl 1, Saugstrup 5, Thorsen 1, Toft Hansen 2.
Hétméteresek: 5/3, ill. 5/2.

A másik elődöntőben:
Spanyolország-Franciaország 23-24 (10-12)


A magyar férfi ifjúsági válogatott Eb-kerete:
Kapusok: Pásztor Imre (Pick Szeged), Rózsavölgyi Gergő (MKB-MVM Veszprém)
Jobbszélsők: Urbán Egon (Pick Szeged), Varjú Martin (MKB-MVM Veszprém)
Jobbátlövő: Bartók Donát (Grundfos Tatabánya)
Irányítók: Győri Mátyás (Balatonfüred), Juhász Ádám (Grundfos Tatabánya), Mikita Bence (NEKA), Schmid Péter (MKB-MVM Veszprém)
Beállók: Füzi Dániel (MKB-MVM Veszprém), Nemes Richárd (Balatonfüred)
Balátlövők: Gábor Marcell (MKB-MVM Veszprém), Ligetvári Patrik (MKB-MVM Veszprém), Szilágyi Dávid (Békés)
Balszélsők: Deák Máté (PLER), Fekete Dávid (MKB-MVM Veszprém)
Szövetségi edző: Gyurka János, edző: Kopornyik Zsolt.

vehirsport.hu
további cikkek
Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott A magyar férfi kézilabda-válogatott ugyanazzal a kerettel szerepel májusban a Litvánia elleni világbajnoki selejtezőn, amellyel márciusban Tatabányán kijutott a párizsi olimpiára. tegnap 20:03 Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Telekom Veszprém Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Momir Ilics, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint egy labda dönthet a dán Aalborg HB elleni párharcban, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. tegnap 19:53 Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok A török válogatott ellen lép pályára először a társházigazda magyar női kézilabda-válogatott a november-decemberi Európa-bajnokságon. tegnap 14:59 Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! Telekom Veszprém Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! A Telekom Veszprém csütörtökön este (18.45) a dán Aalborgot látja vendégül a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. Az idény eddigi legfontosabb, sorsdöntő derbijét megelőzően Ligetvári Patrik a vehir.hu kérdésére azt nyilatkozta, a higgadtság lehet a siker kulcsa. tegnap 12:50

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.