Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hibátlanul az elődöntőben!

2014. augusztus 20. 21:39 // Forrás: MKSZ
A Gyurka-csapat a házigazda lengyeleket is legyőzte, így százszázalékos teljesítménnyel jutott a legjobb négy közé az U18-as férfi kézilabda Európa-bajnokságon.

Gyurka János együttese a horvátok, a franciák, a románok és a németek legyőzése után szerdán (már biztos elődöntősként) a házigazdákat hét góllal múlta felül, így hibátlan teljesítménnyel került a kontinens négy legjobbja közé. A keziszovetseg.hu tájékoztatása szerint a mieink mögött a németekkel döntetlent játszó franciák jutottak még tovább, a másik ág küzdelmeit a spanyolok nyerték a nagyot hajrázó dánok előtt - utóbbi csapat lesz a mieink ellenfele a pénteki elődöntőben.

U18-as férfi kézilabda Európa-bajnokság, II-es középdöntő-csoport, 2. forduló:
Lengyelország–Magyarország 26-33 (13-15)
Gdynia, játékvezetők: Zendali, Riello (olaszok).
Lengyelország: Szot, Skrzyniarz (kapusok), Bekisz 1,Brukwicki 4, Cichocki 1, Janikowski, Kawka 1, Kowalczyk 1, Majdziński 4, Mastalerz 4, Mrozowicz 2, Moryto 7, Pietruszko, Rolka 1, Skibiński, Wypych.
Magyarország: Pásztor, Rózsavölgyi (kapusok), Bartók 4, Deák 1, Fekete 1, Füzi 6, Gábor, Győri 4, Juhász 7, Ligetvári, Mikita 1, Nemes 4, Schmid, Szilágyi 3, Urbán 1, Varjú 1. Szövetségi edző: Gyurka János.
Kiállítások: 16, ill. 18 perc.
Hétméteresek: 7/6, ill. 2/2.

A csoport másik mérkőzésén:
Németország-Franciaország 30-30 (16-16)

A II-es csoport végeredménye: 1. Magyarország 6 p (+25), 2. Franciaország 3 p (+8), 3. Németország 3 p (-1), 4. Lengyelország 0 p (-32).

Korábbi eredmények:
Magyarország-Németország 30-20 (16-9)
Franciaország-Lengyelország 34-18 (19-10)

További eredmények:
I-es középdöntő-csoport:
Dánia-Svédország 34-22 (20-9)
Spanyolország-Svájc 26-23 (12-13)
A II-es csoport állása: 1. Spanyolország 6 p, 2. Dánia 2 p (+10), 3. Svájc 2 p (-6), 4. Svédország 2 p (-14).


A magyar férfi ifjúsági válogatott Eb-kerete:
Kapusok
: Pásztor Imre (Pick Szeged), Rózsavölgyi Gergő (MKB-MVM Veszprém)
Jobbszélsők: Urbán Egon (Pick Szeged), Varjú Martin (MKB-MVM Veszprém)
Jobbátlövő: Bartók Donát (Grundfos Tatabánya)
Irányítók: Győri Mátyás (Balatonfüred), Juhász Ádám (Grundfos Tatabánya), Mikita Bence (NEKA), Schmid Péter (MKB-MVM Veszprém)
Beállók: Füzi Dániel (MKB-MVM Veszprém), Nemes Richárd (Balatonfüred)
Balátlövők: Gábor Marcell (MKB-MVM Veszprém), Ligetvári Patrik (MKB-MVM Veszprém), Szilágyi Dávid (Békés)
Balszélsők: Deák Máté (PLER), Fekete Dávid (MKB-MVM Veszprém)
Szövetségi edző: Gyurka János, edző: Kopornyik Zsolt.

vehirsport.hu
további cikkek
Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok A török válogatott ellen lép pályára először a társházigazda magyar női kézilabda-válogatott a november-decemberi Európa-bajnokságon. ma 14:59 Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! Telekom Veszprém Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! A Telekom Veszprém csütörtökön este (18.45) a dán Aalborgot látja vendégül a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. Az idény eddigi legfontosabb, sorsdöntő derbijét megelőzően Ligetvári Patrik a vehir.hu kérdésére azt nyilatkozta, a higgadtság lehet a siker kulcsa. ma 12:50 EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. ma 8:45 Férfi kézilabda Európa-liga: egygólos előnyben Rosta csapata a negyeddöntőben kézilabda Férfi kézilabda Európa-liga: egygólos előnyben Rosta csapata a negyeddöntőben Rosta Miklós négy góllal járult hozzá a Dinamo Bucuresti 28-27-es hazai győzelméhez a dán Skjern HB ellen a férfi kézilabda Európa-liga negyeddöntőjének keddi első mérkőzésén. ma 8:40

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.