Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Kis Gergő nyolcadik négyszáz gyorson

2014. augusztus 18. 18:22 // Forrás: MTI
Az ajkai úszó a nyolcadik helyen végzett 400 méter gyorson a berlini úszó Európa-bajnokság hétfői versenynapján.

A Rája '94 Úszó Klub országos csúcstartója a fináléban közel három másodperccel elmaradt a délelőtti előfutamban elért 3:50.35 perces idejénél, amivel még éppen befért a legjobb nyolc közé, így a mostani 3:53.14 perces teljesítményével nagy hátránnyal lett utolsó a futamban.

A győzelmet 3:45.66 perccel a szerb Velimir Stjepanovic szerezte meg, aki az első 150 méteren 10-15 méteres előnyt szerzett, és ezt megtartotta a  verseny végéig.

"Nagyon el akartam kezdeni, sikerült, de talán túlságosan is gyorsan úsztam le az első százat. Aztán érzékeltem, hogy a többiek is nagyon mennek, sőt el is mentek tőlem annyira, hogy már hiábavaló lett volna erőlködnöm. Most ennyi volt bennem, annak örülök, hogy reggel több nagyágyút is megelőztem" - mondta az MTI-nek Kis Gergő.

vehirsport.hu
további cikkek
Mocsai Tamás: az akadémiai rendszer jól működik kézilabda Mocsai Tamás: az akadémiai rendszer jól működik Mocsai Tamás, a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) ügyvezetője szerint a sportágban az akadémiai rendszer országszerte jól működik, ezt bizonyítja az is, hogy a magyar férfi és női válogatott is kijutott a párizsi olimpiára. tegnap 22:48 Úszó Eb: negyvenegy fős magyar csapat, három veszprémivel úszás Úszó Eb: negyvenegy fős magyar csapat, három veszprémivel Negyvenegy fős lesz a magyar csapat júniusban a belgrádi Európa-bajnokságon: a medencés szakágban 15 férfi és 18 női versenyző, a nyílvízi viadalokat illetően négy-négy sportoló várja a kontinensviadalt. A keretben a Balaton ÚK Veszprém háro kiválósága, Rasovszky Kristóf, Betlehem Dávid és Sárkány Zalán is ott van.  2024. április 18. 20:40 Női kézilabda Eb: ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott A magyar női kézilabda-válogatott a svéd, az észak-macedón és a török válogatottal szerepel együtt a debreceni A csoportban a téli magyar-osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon. 2024. április 18. 20:28 Futsal felkészülési torna: vereséggel zártak a magyarok Somorján magyar futsalválogatott Futsal felkészülési torna: vereséggel zártak a magyarok Somorján A magyar futsalválogatott kedden 3-1-re kikapott a csehektől a Szlovákiában rendezett nemzetközi felkészülési tornán. 2024. április 17. 21:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.