Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Strandkézilabda: Füreden már bajnokot avatnak

2014. augusztus 7. 18:50
Augusztus 9-10-én a balatonfüredi Kisfaludy strand ad otthont a strandkézilabdázók idei utolsó nagy tornájának, a bajnoki döntőnek. Veszprémi csapatnak is szurkolhatunk.

A csapatok országszerte július minden hétvégéjén pályára léptek, hogy megszerezhessék a döntős helyek egyikét. Füreden az a 10 női és 10 férfi csapat léphet pályára, amelyek a kvalifikációs tornákon a legtöbb pontot gyűjtötték.

Az igen erős női mezőnyben Veszprém megyét képviselte a tapolcai Királylányok csapata. Az utolsó tornán sajnos nem sikerült a lányoknak elég pontot gyűjteniük, így a Kisfaludy strandon csak nézőként lehetnek ott.

A férfiak mezőnyében Füreden is szurkolhatunk megyei csapatnak, hiszen a veszprémi Beach Devils már korábban bebiztosította helyét, és végül a 6. pozícióban jutott a döntőbe. A veszprémi fiúknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen komoly nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező csapatokkal is fel kell venniük a versenyt. Kiélezett, izgalmas mérkőzésekre számíthatunk.

A strandkézilabda szezonzáró eseményére minden kézilabdabarátot és érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők, akik erre az alkalomra egy ötszáz fős lelátót állítanak fel a két pálya szélén.

 A szombati napon reggel 8 órától Hir-sat Keszthely–Beach Devils összecsapással kezdetét veszik a csoportmérkőzések, amelyek az esti órákban végződnek. Az ötfős csoportokból az első négy helyezett jut a középdöntőbe, ahol már kieséses rendszerben folytatódik a torna vasárnap reggel 9 órától. A döntőket 16 órától rendezik.


A Beach Devils csapatának tagjai: Fábián Balázs, Falkner András, Farkas Ákos, Földesi Csaba, Honyecz Gábor, Károlyfi Viktor, Kovács Ákos, Palkovocs Marci, Soós Balázs, Szíjgyártó István, Tárkányi Péter, Szalay Dániel, Valler Péter.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.