Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szombaton megrendezik a dupla Balaton-átúszást

2014. augusztus 6. 21:48 // Forrás: MTI
Kétszeri halasztás után szombaton megrendezik Zamárdi és Tihany között az I love Balaton 2x elnevezésű Balaton-átúszást.

A szervezők szerdai tájékoztatása szerint a meteorológiai előrejelzés alapján ezúttal nem lesz akadálya a versenynek: napos, nyugodt idő várható és 30 Celsius-fokos hőmérséklet.    

A résztvevők Zamárdiból, a Keszeg utcai szabad strandról indulnak, aztán a tihanyi Garda strandról fordulnak vissza, hogy oda-vissza átússzák a Balaton. Az össztáv 4,5 kilométer. Kísérőhajók 70, bóják 100 méterenként biztosítják az útvonalat.    

A rajtnál 8.00 és 13.00 óra között érkezési sorrendben indítják a versenyzőket, férfi és női összetettben az első három célba érkező pénzdíjazásban részesül, a negyedik és ötödik helyezettek tárgynyereményt kapnak.

A szervezők 1500-2000 indulót várnak az eseményre, amelyre eredetileg június 15-én került volna sor.

vehirsport.hu
további cikkek
Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben kézilabda Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben Fazekas Gergő tíz góllal járult hozzá az Orlen Wisla Plock 31-30-as győzelméhez a Górnik Zabrze otthonában a lengyel férfi kézilabda-bajnokság elődöntőjének első, hétfői mérkőzésén. 2024. április 22. 21:58 Ilic Zoran öt gólja a Bundesligában kézilabda Ilic Zoran öt gólja a Bundesligában Ilic Zoran öt gólt lőtt a HSV Hamburg csapatában, amely házigazdaként 33-33-as döntetlent játszott a VfL Gummersbach együttesével a német férfi kézilabda-bajnokság vasárnapi játéknapján. 2024. április 21. 22:57 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56 Férfi kézilabda Európa-kupa: az FTC döntetlent játszott az elődöntő első meccsén kézilabda Férfi kézilabda Európa-kupa: az FTC döntetlent játszott az elődöntő első meccsén A Ferencváros házigazdaként 28-28-as döntetlent játszott a görög Olimpiakosz csapatával a férfi kézilabda Európa-kupa elődöntőjének első mérkőzésén, szombaton. 2024. április 20. 17:05

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.