Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C

Két bronzérem a kick-box világkupán!

2014. május 29. 19:34
A Veszprémi Thai-Boksz SE versenyzője, Bécsi Nikolett két versenyszámban is felállhatott a dobogóra a május 15. és 18 között Szegeden rendezett nyílt világversenyen.

A XX. kick-box világkupán hat versenyszámban, két bokszringben és öt páston rendezték a küzdelmeket. Ringben a nagyközönség által a tévéből is jól ismert K1-es, low-kick és full kontakt mérkőzéseket, tatamin pedig kick-light, light-kontakt és point-fighting számok zajlottak. A veszprémi Bécsi Nikolett utóbbi két számban bronzérmet szerzett, így bekerült az országos döntőbe. Ott pedig majd tovább javíthatja indulási esélyeit a novemberi, szlovéniai Európa-bajnokságra.

Bécsi Nikolett a dobogó harmadik fokánBécsi Nikolett a dobogó harmadik fokán

Nikolett tavaly a spanyolországi taekwon-do világbajnokságon kitűnő küzdelemmel az ötödik helyen végzett. Edzője, Vajky László elmondta, hogy tanítványa idei versenyfelkészülése kiválóan halad, versenynaptárában az év második felében még több komoly világverseny is szerepel. Következő megmérettetése a két hét múlva esedékes romániai taekwon-do kupa, ahol szintén több versenyszámban indul.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.