Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mountain bike: Veszprémbe jönnek a legjobbak

2014. május 22. 21:16
Június 7-én Veszprémben rendezik a mountain bike diákolimpia országos döntőjét, ahova hazánk minden tájáról várhatók indulók.

Az év eleji területi diákolimpia sikerei után tehát ismét versenyzési lehetőséget kapnak a gyerekek Veszprémben

A Veszprémi Kerékpáros Egyesület, a Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség és a Magyar Diáksport Szövetség által rendezett verseny kategóriái a már rendszeresen sportoló és a jelenleg még csak a sporttal ismerkedő versenyzőket is nyeregbe szólítja. A megbízó szövetséggel történt egyeztetések után licenszes és anélküli kategóriákban is összemérhetik az erejüket és tudásukat a sportolók.

Jó hír a továbbtanulni készülőknek, hogy mindkettő kategória dobogós helyezettjeinek jár a felvételi plusz tíz pont, amennyiben adott kategóriában legalább nyolc versenyző indul.

A sportág utánpótlás-nevelésének egyik sarkalatos pontja, hogy minél több gyermek ismerhesse meg a mountain bike versenyzést, fedezhesse fel annak szépségeit, nehézségeit. Erre kitűnő alkalmat kínál egy olyan diákolimpia, ahol mind kezdők, mind licences versenyzők az ország minden részéből versenghetnek egymással.

A versenyre nevezni és bővebb információkat olvasni a www.mtbsuli.hu oldalon lehet.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.