Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C

Szövetségi látogatás Karl Erik Böhnnél

2014. január 25. 22:27 // Forrás: MTI
Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke a közeljövőben szeretné Norvégiában meglátogatni Karl Erik Böhnt, a női válogatott gyógyíthatatlan betegségben szenvedő szövetségi kapitányát.

"Mindenkit, így minket is sokkolt a hír, hogy Karl Erik Böhn gyógyíthatatlan beteg. A szövetség mindent megtesz, hogy segítse a norvég edzőt" - mondta Vetési Iván a szövetség csütörtöki sajtótájékoztatóján, amelyet a vasárnap kezdődő férfi Európa-bajnokság felvezetéseként tartottak. Hozzátette: azt tervezi, hogy a közeljövőben Norvégiában meglátogatja a leukémiával kezelt Böhnt.

Az MKSZ elnöke kiemelte: az elnökség a lehető legrövidebb időn belül eldönti, ki vezesse a női válogatottat a decemberi, horvátokkal közös rendezésű Európa-bajnokságon, és a remények szerint a 2016-os riói olimpián.

Böhn szervezetében egy évvel ezelőtt mutattak ki vérrákot, hosszú gyógykezelés után novemberben gyógyultnak nyilvánították. Karácsony előtt azonban közölték vele norvég orvosai, hogy ismét rákos, és gyógyíthatatlan beteg.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.