Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Floorball: nagy küzdelemben lett döntetlen

2014. április 8. 21:50
A veszprémi Lizards FT 3-3-as döntetlent ért el a fővárosi Vajda White Sharks ellen az U14-es floorball-bajnokság vasárnapi meccsén.

A várakozásnak megfelelően, szorosan alakult az U14-es bajnokság élén álló két csapatnak az összecsapása. A veszprémiek persze azzal a szándékkal álltak fel a pályára, hogy visszavágnak a budapesti fiaskóért. A tét nagysága most is rányomta a bélyegét a játékra, akárcsak egy héttel korábban az SZPK ellen.

Többet birtokolták a labdát a hazaiak, de sok pontatlansággal játszottak. A „cápák” szoros védelme is nehéz feladat elé állította „gyíkokat”. A vendégek ügyesen támadták a labdás játékost és zárták a passzsávot, míg a hazaiak többször adtak esélyt az ellentámadásra elrontott vagy rosszul átvett passzokkal. A harmadok azonos eredményei nem mutatják a különbséget a játékrészek között. Az első inkább a lassú építkezésről szólt, a második a taktikus játékról, még az utolsó a küzdelemről. A középső harmadot már majdnem sikerült előnyben zárni a Lizards együttesének, mikor kilenc másodperccel a lefújás előtt kaptak egy távolról becsorgó potyagólt.

Az utolsó játékrészt a fővárosiak kezdték jobban, egy gyors kontrának köszönhetően először szerezték meg a vezetést a mérkőzés során. A vendéglátó aztán nagy hajrát kezdett, még jobban növelte a nyomást, amelynek meg is lett az eredménye. Orosz Luca egy kapu mögött szerzett labdából csodásan fordult be a kapura és egyenlített. A mérkőzés során nagyon sokat tett hozzá a csapat játékához, ezért is volt nagy érvágás, mikor egy rosszul elütött lövés szemen találta és nem tudta tovább folytatni a mérkőzést.

A hajrában két percig emberelőnyben játszhattak a bakonyiak, de nem tudtak élni a lehetőséggel. A végjáték aztán már inkább éles küzdelmet hozott, a hazaiak mindenáron szerettek volna még egy gólt szerezni, de a fővárosiak jól tartották a labdát és megőrizték egypontos előnyüket a bajnokságban.

U14-es floorball-bajnokság:
Lizards FT–Vajda White Sharks 3-3 (1-1, 1-1, 1-1)

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.