Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C

Elhalasztják a VLS Veszprém szezonnyitó mérkőzését

2018. március 2. 10:57
A havazás és fagypont alatti hőmérséklet miatt későbbre halasztották a Videoton II–VLS Veszprém NB III-as labdarúgó-mérkőzést.

A tervezettnél tovább kell várnia a veszprémi futballbarátoknak kedvenceik első tavaszi fellépésre.

– A havazás és alacsony hőmérséklet miatt a Videoton vezetősége az eredetileg március 4-ére tervezett mérkőzés későbbre halasztását kérte tőlünk, ebben pedig partnerek voltunk – tudatta portálunkkal Szabó Péter, a VLS Veszprém sportigazgatója.

archív fotóarchív fotó

Az is kiderült, hogy a két fél megegyezése szerint a meccs pótlására március 21-én kerül sor.

Jelen állás szerint a VLS tavaszi szezonnyitánya így március 10-ére csúszik, amikor a fővárosi THSE-Szabadkikötő otthonában lép pályára Vágó Attila együttese.


Az MLSZ főhadiszállásán tanultak a VFC USE edzői

Két veszprémi futballedző is részt vett a Magyar Labdarúgó Szövetség keddi szakmai napján, ahol többek között az is elhangzott, miben kell fejlődnie hazánk utánpótlásnevelő műhelyeinek.

Zatkalik Dániel
további cikkek
Vármegyei foci: pénteken rendezik a teljes fordulót az élvonalban vármegyei foci Vármegyei foci: pénteken rendezik a teljes fordulót az élvonalban Tihany–Fűzfő és Úrkút–Sümeg rangadókkal folytatódik a Vehir.hu vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság. A húsvéti ünnep miatt a 21. forduló valamennyi mérkőzését pénteken játsszák. ma 5:02 Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk Szoboszlai Dominik, a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint kedd este az volt a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül meg tudták nyerni a Koszovó elleni barátságos mérkőzést a telt házas Puskás Arénában. tegnap 7:47 Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat magyar labdarúgó-válogatott Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat A nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte kedden a vendég koszovói csapatot a Puskás Arénában rendezett barátságos mérkőzésen. 2024. március 26. 21:03 Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában magyar labdarúgó-válogatott Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában Minden jegy elkelt a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 19 órakor kezdődő, Koszovó elleni barátságos mérkőzésére. 2024. március 26. 11:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.