Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Véget értek a Suli-futsal küzdelmei

2018. február 16. 14:51
Kedden izgalmas helyosztó mérkőzésekkel zárult városunk iskolai futsalbajnoksága: a II. korcsoportban a Botev iskola, a III. korcsoportban a házigazda Simonyi iskola diadalmaskodott.

Immár ötödik alakommal adott otthont a Szilágyi Erzsébet Keresztény Általános Iskola a megyeszékhely iskolai futsalbajnokságának. Hat veszprémi általános iskola – Báthory, Botev, Deák, Rózsa úti, Simonyi, Szilágyi – mintegy száz diákja mérte össze erejét a két korcsoportban meghirdetett pontvadászatban.

A felek mindkét korcsoportban két egyaránt hármas csoportban küzdöttek meg egymással az őszi és tavaszi fordulókban. Az itt kialakuló erősorrend alapján következtek a helyosztó mérkőzések. A II. korcsoport fináléjában a Botev 7-4-es sikerrel múlta felül a Báthory legénységét.

Az eggyel idősebbek döntőjében azonban nem bírtak egymással a felek rendes játékidőben (2-2). Itt végül a házigazdák nyertek, akik 8-7-re nyerték a büntetőpárbajt a Deák iskola csapatával szemben.

A Suli-futsal bajnokság III. korcsoportjának győztese, a Szilágyi iskola csapataA Suli-futsal bajnokság III. korcsoportjának győztese, a Szilágyi iskola csapata

A 2017/18-as Suli-futsal bajnokság végeredménye:

II. korcsoport: 1. Botev, 2. Báthory, 3. Simonyi, 4. Szilágyi, 5. Deák, 6. Rózsa úti

III. korcsoport: 1. Simonyi, 2. Deák, 3. Báthory, 4. Botev, 5. Szilágyi, 6. Rózsa úti

A Suli-futsal bajnokság II. korcsoportjának győztese, a Botev iskola csapataA Suli-futsal bajnokság II. korcsoportjának győztese, a Botev iskola csapata

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.