Tizenegy gól és veszprémi vereség

  • 1. Futsal Club Veszprém
  • 2017.12.15
  • 21:21
Az esélyesebb veszprémiek pont nélkül távoztak a Debrecen otthonából a futsal NB I idei utolsó fordulójában.

Négy nappal az Aramis elleni nagyszerű diadalt követően újabb fellépés várt az élvonalban az ötödik helyen álló 1. FC Veszprémre, amely az utolsó előtti Debrecenhez látogatott.

Úgy tűnt, hogy a hosszú utazás nem kedvezett a mieink teljesítményének, hiszen az alakulat már az első percben kapitulált. A következő tizenöt perc nem hozott gólt, akkor aztán rögtön kettőt, mindkettőt a hazaiak szerezték. Tatai még a szünet előtt szépített, így 3-1-nél fordulhattak a felek.

Tar (a labdával) duplázott, de csapata kikapott - archív fotó

A második felvonás első percét is kapott góllal kezdték a bakonyiak, elúszni látszottak a pontszerzési esélyek. Fél óra elteltével pedig végleg elszálltak, amikor újabb két gólt vágott a DEAC (6-1).

A hajrában még kozmetikázta az eredményt a Madarász-csapat: Tar duplázott és Püspök is betalált. A hajdúságiaknál végül Kántor is kettőig jutott, 7-4 lett a vége. A veszprémiek vereséggel zárták a 2017-es évet.

Futsal NB I, 11. forduló:
Debreceni Egyetemi AC–1. FC Veszprém 7-4 (3-1)
Debrecen, Egyetemi Sportcsarnok. Vezette: Szilágyi (Flinta, Takács).
Debrecen: Faragó – Kasuba, Esztergomi, Buka, Varga D. Csere: Dobi (kapus), Bun, Kántor, Sándor, Szabó P, Györfi. Vezetőedző: Elek Gergő.
Veszprém: Spandler – Tatai, Püspök, Boromisza G., Boromisza D. Csere: Schmidmajer (kapus), Ruzicska, Fehér, Tar, Apatini, Gregus, Kellner, Bognár P. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Kasuba (1.), Esztergomi (16.), Varga D. (17., 21.), Bun (29.), Kántor (31., 38), ill. Tatai (18.), Tar (36., 39), Püspök (40.).