Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ellentétes félidők

2017. december 10. 9:58 // Forrás: Veszprémi Kézilabda Kft.
Ha kicsivel bátrabbak és jobban hisznek magukban a Veszprémi Kézilabda Kft. játékosai, akkor nem kellett volna megelégedniük egy ponttal a Százhalombatta ellen az NB I/B Nyugati csoportban.

A vendégek az első harminc percben kézben tartották a mérkőzés irányítását, ez kiváltképp a szenzációs kapusteljesítményt nyújtott Andorka Gábornak volt köszönhető, aki majdhogynem megbabonázta az ellenfél lövőit. A bravúrjaival tartást adott a csapatának, a mind nagyobb önbizalommal tüsténkedett, gyors ellenakciókat indított társak pedig kihasználták a másik oldal hibáit: a nagyszünet előtt hat-hét góllal is vezettek. Az események arról árulkodtak, hogy az előzetesen újabb sikerben reménykedett mieink folytatják tovább a ligában mostanság mutatott jó sorozatukat, aztán a második félidőben fordult a kocka.

Egy pontot szereztek Éles Benedekék (archív fotó)Egy pontot szereztek Éles Benedekék (archív fotó)

A hazaiak védekezése összeállt, ezzel egyidejűleg az együttesünk támadásszövései elkezdtek akadozni, majd hamarosan leblokkoltak. Egyedül Éles Benedek jelentett veszélyt a rivális kapujára, míg a többiek bátortalanul passzolgatták a labdát.

Az egysíkú offenzíva és a főként szélről kihagyott ziccerek következtében a nagy energiákat mozgósított battaiak előnybe kerültek, másfél perccel a vége előtt két góllal vezettek. A veszprémiek azonban a lefújásig ismét odatették magukat – átálltak hét a hat elleni játékra, illetve emberfogásra –, és ha némi szerencsével is, de megmentették az egyik pontot.

Kézilabda NB I/B Nyugati csoport, 12. forduló:
Százhalombattai KE–Veszprémi KKFT 20-20 (8-13)
Százhalombatta, 150 néző. Vezette: Bán, Haskó.
Veszprém: Andorka – Szmetán P. 1, Kreisz 2, Tóth M. 2, Heiczinger, Márton 1/1, Hári 3. Csere: Sneider (kapus), Füleki, Éles 9, Kovács, Árpási, Szöllőskei 1, Lovas 1, Haszilló. Vezetőedző: Vágó Attila.

Edzői értékelés

Vágó Attila: – Nézőpont kérdése, hogy egy pontot nyertünk, vagy egy pontot vesztettünk, a végeredmény az első félidő alapján csalódás, ám a hajrára gondolva bravúr. Úgy vélem, emiatt nem lehetünk csalódottak. Sajnos a rutintalan fiataljainkból ezúttal hiányzott a kurázsi, az ebből fakadó hibáinkat remélhetőleg tavaszig kijavítjuk.

vehirsport.hu
további cikkek
Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott A magyar férfi kézilabda-válogatott ugyanazzal a kerettel szerepel májusban a Litvánia elleni világbajnoki selejtezőn, amellyel márciusban Tatabányán kijutott a párizsi olimpiára. tegnap 20:03 Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Telekom Veszprém Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Momir Ilics, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint egy labda dönthet a dán Aalborg HB elleni párharcban, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. tegnap 19:53 Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok A török válogatott ellen lép pályára először a társházigazda magyar női kézilabda-válogatott a november-decemberi Európa-bajnokságon. tegnap 14:59 Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! Telekom Veszprém Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! A Telekom Veszprém csütörtökön este (18.45) a dán Aalborgot látja vendégül a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. Az idény eddigi legfontosabb, sorsdöntő derbijét megelőzően Ligetvári Patrik a vehir.hu kérdésére azt nyilatkozta, a higgadtság lehet a siker kulcsa. tegnap 12:50

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.