Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Betelik a pohár Szegeden?

2017. december 7. 13:00 // Forrás: pickhandball.hu
A Tisza-partiak csalódást keltő teljesítményét december 20-a után fogja értékelni a szegedi klub tulajdonosa, vezetősége, s a szakvezetés – tájékoztatott hivatalos oldalán a veszprémi kézilabdacsapat legnagyobb hazai riválisa.

Hosszú ideje példátlan mélyrepülést produkál a Telekom Veszprém legnagyobb hazai riválisa. A szegediek múlt hét szerdán, hazai pályán vesztettek pontot az NB I tizedik helyén álló Budakalásztól, majd az addig nyeretlen Wisla Plocktól szenvedtek vereséget a Bajnokok Ligájában, szintén hazai környezetben. Tegnap pedig annak a Gyöngyösnek az otthonában hullajtott pontot a Pastor-csapat, amely a találkozót megelőző tizenegy fordulóban mindössze öt pontot tudott gyűjteni.

Archív fotóArchív fotó

A továbbiakban a Mol-Pick Szeged hivatalos közleményét tesszük közzé.

Klubunk vezetése a kialakult helyzetre való tekintettel a következő közleményt adja ki: Számunkra is csalódást keltőek azok az eredmények, amelyeket a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata elért az elmúlt időszakban. December 20-át követően a csapat tulajdonosánál vesz részt egyeztetésen a csapat vezetése, a szakmai stáb, ahol értékelik az elmúlt időszakot. A megbeszélést követően a döntésekről tájékoztatjuk a közvéleményt, addig a hátralévő feladatokra koncentrál mindenki.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.