Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kikapott a franciáktól a magyar futsal-válogatott

2017. december 5. 20:19 // Forrás: MTI/MLSZ/vehirsport.hu
A magyar futsal-válogatott 4-1-es vereséget szenvedett az Európa-bajnoki résztvevő francia együttestől felkészülési mérkőzésen, Miskolcon.

A magyarok gólját Klacsák Bence szerezte az első félidőben. Sito Rivera szövetségi kapitány nem az alapcsapatát szerepeltette, kísérletezésre használta fel az összecsapást.

Fotó: MLSZFotó: MLSZ

A keddi találkozó volt a búcsúmeccse a 113-szoros válogatott Németh Péternek, aki 36 évesen intett búcsút a nemzeti csapatnak. A két válogatott szerdán is összecsap egymással, azon ő már nem lép pályára.

A magyar együttesben az 1. FC Veszprém játékosa, Tatai József is szerepelt.

Eredmény:
Magyarország-Franciaország 1-4 (1-2)
Magyarország:
Alasztics Marcell - Németh Péter, Dávid Richárd, Horváth Norbert, Nagy Imre. Cserék: Andorka Kristóf, Gál István, Sánta Attila, Tatai József, Vas Ádám, Fridrich Dávid, Trencsényi János, Klacsák Bence, Szabó Péter, Mezei Dávid (kapus)

Kapitányi értékelés

– A franciáknak jelenleg jobb csapatuk van, és jobban is játszottak nálunk. Sajnálom az utolsó percben kapott két gólt, mert ezeket ajándékba adtuk a franciáknak. Fiatal, alakuló csapatunk van, a játékosoknak sok hasonló színvonalú mérkőzésre van szükségük a fejlődéshez – nyilatkozta Sito Rivera szövetségi kapitány a mérkőzést követően a magyar szövetség honlapján.

vehirsport.hu
további cikkek
Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! 1. Futsal Club Veszprém Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! Alázatot, szenvedélyt, győzni akarást, bizonyítási vágyat, szívvel-lélekkel való küzdelmet vár játékosaitól a veszprémi futsalcsapat vezetőedzője, Fehér Zsolt a címvédő, éllovas Haladás ellen pénteken (kezdés: 18.30) az NB I felsőházi rájátszásának utolsó hazai meccsén. ma 16:12 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál Párizs 2024 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) döntése értelmében magyar játékvezetői páros is közreműködik majd a párizsi olimpia kézilabdatornáján. ma 13:39 Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott A magyar férfi kézilabda-válogatott ugyanazzal a kerettel szerepel májusban a Litvánia elleni világbajnoki selejtezőn, amellyel márciusban Tatabányán kijutott a párizsi olimpiára. tegnap 20:03 Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok A török válogatott ellen lép pályára először a társházigazda magyar női kézilabda-válogatott a november-decemberi Európa-bajnokságon. tegnap 14:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.