Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
11°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
11°C

Rasmussen a hozzáállással és a védekezéssel elégedett

2017. december 5. 17:20 // Forrás: MTI
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya elégedetten nyilatkozott a hozzáállásról és a védekezésről, miután csapata 33-15-re legyőzte Argentínát a németországi világbajnokság keddi játéknapján.

"A védekezésünk ma is rendben volt, és elégedett vagyok a hozzáállással is, de a támadójátékunk néha még mindig akadozott" - mondta a lefújás után a dán edző. Hangsúlyozta, nagyon örül, hogy a norvégok és a svédek elleni mérkőzésekkel ellentétben ezúttal gyors ellenakciók végén is eredményesek voltak a magyarok.

A válogatott szombaton a világ- és Európa-bajnok norvégoktól 30-22-re, vasárnap a svédektől 25-22-re kapott ki a B csoportban, Bietigheim-Bissingenben, csütörtökön pedig Lengyelországgal találkozik.

Fotó: MKSZ/Kovács AnikóFotó: MKSZ/Kovács Anikó

Rasmussen dicsérte Kovács Annát, akinek - elmondása szerint - kellett hat-hét perc, hogy játékba lendüljön, de utána a mezőny legeredményesebb tagja lett hét góllal. Hozzátette, ezúttal lehetőséget adhatott azoknak is, akik eddig kevesebbet játszottak a világbajnokságon. Az argentinokról csak annyit jegyzett meg, "lesznek ennél erősebb ellenfeleink is".

A hátralévő két csoportmeccsen a kerethez kedden csatlakozott Szucsánszki Zita is pályára léphet, de a szövetségi kapitány továbbra sem árulta el, melyik játékos helyére cseréli be a Ferencváros irányítóját, bár a fejében már körvonalazódik a döntés.

Az argentinok ellen két gólt szerző Szekeres Klára elmondta, az első néhány percben változatlanul görcsösek voltak, tíz perc kellett, hogy alkalmazni tudják a megbeszélteket. Ezenkívül a gyors indítások utáni találatokat, illetve a kapus Janurik Kinga remek teljesítményét emelte ki az FTC védőjátékosa.

vehirsport.hu
további cikkek
A szezon végén távozik a Balatonfüred edzőpárosa kézilabda A szezon végén távozik a Balatonfüred edzőpárosa György László és Imre Vilmos a szezon végén távozik a Balatonfüredi KSE élvonalbeli férfi kézilabdacsapatától. tegnap 19:22 Egy év után ismét jön a Veszprém-Szeged párharc a BL-ben Telekom Veszprém Egy év után ismét jön a Veszprém-Szeged párharc a BL-ben Egy év után ismét Veszprém-Szeged párharcot rendeznek a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért - az első mérkőzést Szegeden játsszák csütörtökön (ma) 18.45-től. ma 6:01 Remili: Ezeket a derbiket szeretjük a legjobban! Telekom Veszprém Remili: Ezeket a derbiket szeretjük a legjobban! A Telekom Veszprém csütörtökön este (18.45) az ősi rivális OTP Bank-Pick Szeged vendége lesz a férfi kézilabda Bajnokok Ligája rájátszásának első mérkőzésén. Az „Építők” francia sztárja, Nedim Remili a rangadót megelőzően azt nyilatkozta, olyan találkozó várható, amely során bármi megtörténhet. tegnap 10:58 Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk Szoboszlai Dominik, a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint kedd este az volt a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül meg tudták nyerni a Koszovó elleni barátságos mérkőzést a telt házas Puskás Arénában. tegnap 7:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.