Vb-labda a megyei csapatoknak

  • labdarúgás
  • 2017.11.30
  • 19:55
Tizenhárom millió forint értékű támogatást adott át csütörtök este a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága a megyei labdarúgókluboknak.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Veszprém Megyei Igazgatósága mintegy tizenhárom millió forintos pályázati forrással gazdagította a megyei labdarúgóéletet. Nemrégiben az egyesületek informatikai rendszerét fejlesztette az MLSZ megyei szervezete. Ezúttal pedig a futball első számú kellékével, focilabdákkal segítették a 109 pályázó labdarúgóklub működését – hangzott el a Megyeházán rendezett átadó ünnepélyen Csík Ferenctől, a megyei igazgatóság első emberétől.

Csík Ferenc

Dr. Kovács Zoltán államtitkár is részt vett az eseményen. Mint mondta, az általa képviselt miniszterelnökség olyan sportbarát politikát folytat, melynek az a célja, hogy mindenki számára megteremtse a sportolás lehetőségét. – Legtöbbször csak a stadionépítésekről esik szó, miközben olyan tornatermeket, tanuszodákat és sportpályákat építettünk fel a közelmúltban, amelyek a legtöbb fiatal sportolási lehetőségéhez hozzájárulnak – húzta alá dr. Kovács Zoltán kiemelve, hogy a ma átadott játékszerek elsősorban a tömegsportot támogatják.

Kovács Zoltán

Császár László, az MLSZ Veszprém megyei igazgatóságának társadalmi elnökségének képviseletében a TAO-korszak infrastrukturális eredményeit méltatta, s a következő évek sportágfejlesztési lehetőségeiről is beszélt. Ezt követően került sor a labdák kiosztására, az összegyűlt egyesületek képviselői tíz-tíz játékszert vihetek haza.

Elsőként Máté István, a Borsosgyőri Ifjúsági SE képviselője vehette át Kovács Zoltántól a jövő évi labdarúgó-világbajnokság hivatalos mérkőzéslabdájának legmagasabb színvonalú replikáit

Tabella
Férfi labdarúgás, NB III Nyugati csoport, 2017/18
1. Kaposvári Rákóczi FC 35
2. Érdi VSE 35
3. FC Ajka 31
4. Pápai Perutz FC 28
5. Tarr Andráshida SC 28
6. Puskás Akadémia FC II. 26
7. Videoton FC II. 25
8. Csepel FC 24
9. Dunaharaszti MTK 23
10. III. Ker. TVE 22
11. BKV Előre 20
12. Pénzügyőr SE 17
13. Csornai SE 13
14. VLS Veszprém 13
15. Gyirmót FC Győr II. 11
16. THSE-Szabadkikötő 11
utolsó módosítás 2017. november 26. 18:57
tovább »