Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Magyar bajnoki ezüst került a veszprémi duó nyakába

2017. november 22. 18:38
A KID Rock and Roll SE felnőtt párosa, Ender Tamás és Csomai Bettina kiváló kűrt bemutatva magyar bajnoki ezüstérmet szerzett a Pécsett rendezett magyar bajnokságon.

November 18-án Pécsett rendezték az idei év legrangosabb hazai versenytánc eseményét, a magyar bajnokságot, amelyre a veszprémi KID Rock and Roll SE négy formációja és három párosa kvalifikálta magát.

– Hihetetlen boldogság és büszkeség, hogy felnőtt „C” kategóriában Ender Tamás és Csomai Bettina kiváló kűrrel magyar bajnoki ezüstéremmel térhetett haza. Ráadásul a páros az országos ranglistán is a második helyen áll – tájékoztatta portálunkat Putics-Bondor Virág, a KID Rock and Roll SE vezetője.

Ender Tamás és Csomai Bettina ezüstérmes lettEnder Tamás és Csomai Bettina ezüstérmes lett

Junior páros kategóriában Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia nagyot küzdve a döntőbe táncolta magát, ahol a 7. helyet szerezte meg. Ezzel a teljesítménnyel a páros az országos ranglista 7. helyén áll.

A Grúsokk serdülő nagyformáció fantasztikus tánccal épphogy lemaradva a döntőről a 8. helyen végzett legjobb nyugat-magyarországi csapatként, a Venga Girls formáció pedig a 9. helyen zárt.

Felnőtt „B” kategóriában Sevinger Dávid és Gönczöl Regina a 10. helyen végzett, a páros jelenleg az országos ranglista előkelő 9. helyén áll. A Heroes serdülő kisformáció a 11., a Rock-it! kisformáció pedig a 12. helyen végzett.

A táncosokat Horváth Zsófia Ibolya, Sváb Orsolya, Putics-Bondor Virág, Putics Bence és Stieber Csaba készítette fel.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.