Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Győzelemmel zárta a csoportkört a Győr

2017. november 18. 16:46 // Forrás: MTI
A címvédő Győri Audi ETO KC győzelemmel zárta a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörét, miután az utolsó, hatodik fordulóban szombaton kilencgólos győzelmet aratott hazai pályán a francia Brest Bretagne csapata felett.

Női Bajnokok Ligája, csoportkör, 6. (utolsó) forduló, B csoport:
Győri Audi ETO KC-Brest Bretagne (francia) 26-17 (13-7)
A Győr gólszerzői:
Broch 7, Mörk 5, Amorim 4, Pál, Groot, Görbicz 2-2, Puhalák, Oftedal, Bódi, Afentáler 1-1.

A Győr már korábban biztosította helyét a középdöntőben, így kedvező helyzetből várhatta a zárófordulót, amelyben sérülés miatt változatlanul nélkülöznie kellett Tomori Zsuzsannát, a cseh Jana Knedlikovát, a dán Anne Mette Hansent és a német Anja Althaust is.

A találkozó elején háromszor is vezetett egy góllal a pont nélkül álló francia együttes, ám ezt követően a házigazda fokozatosan ellépett ellenfelétől, és a szünetre hatgólos előnyre tett szert a négy gólt szerzett Yvette Broch vezetésével.

A második félidőben is uralta a találkozót a Győr, amelyben több fiatal játékos is lehetőséget kapott a bizonyításra, s így is fölényes győzelemmel nyerte meg csoportját.

A csoport másik szombati mérkőzésén:
Rosztov-Don (orosz) - Midtjylland (dán) 27-20 (15-7)

Végeredmény, B csoport: 1. Győr 10 pont, 2. Rosztov 8, 3. Midtjylland 6, 4. Brest 0

A csoport 1-3. helyezettje jutott a középdöntőbe.

vehirsport.hu
további cikkek
Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben kézilabda Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben Fazekas Gergő tíz góllal járult hozzá az Orlen Wisla Plock 31-30-as győzelméhez a Górnik Zabrze otthonában a lengyel férfi kézilabda-bajnokság elődöntőjének első, hétfői mérkőzésén. tegnap 21:58 Vehír21 podcast: Nem csak a lelátón harcol a Telekom Veszprém vezérszurkolója Telekom Veszprém Vehír21 podcast: Nem csak a lelátón harcol a Telekom Veszprém vezérszurkolója A Veszprémi Szurkolói Egyesület vezetője, Gyurákovics István portálunk vadonatúj podcastjében a Vehír21-ben mesélt a vezérszurkolói szerepéről és az ehhez fűződő élményeiről. Latolgatta a Telekom Veszprém idei hazai és nemzetközi esélyeit, valamint beszélt a férfi kézilabda-válogatott olimpiai csoportjáról. Több más érdekes téma mellett szóba került a szurkolói közösség és a kézilabdaklub között tavaly év végén kialakult nézeteltérés és annak békés lezárása is. Valamint nálunk vallott először a széles nyilvánosság előtt súlyos betegségéről is. tegnap 22:51 Horvát szakember veszi át a veszprémi kézilabdacsapat irányítását Fejér-B.Á.L. Veszprém Horvát szakember veszi át a veszprémi kézilabdacsapat irányítását Az idény végén távozik az első osztályú kézilabda-bajnokságból kieső Fejér-B.Á.L. Veszprém éléről Danyi Gábor. A vezetőedzői feladatokat ősztől a horvát Dinko Dankovic veszi át. tegnap 19:36 Ilic Zoran öt gólja a Bundesligában kézilabda Ilic Zoran öt gólja a Bundesligában Ilic Zoran öt gólt lőtt a HSV Hamburg csapatában, amely házigazdaként 33-33-as döntetlent játszott a VfL Gummersbach együttesével a német férfi kézilabda-bajnokság vasárnapi játéknapján. 2024. április 21. 22:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.